Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Quasi mig milió d'euros dels Fons Europeus FEDER seran destinats a Bétera per a restaurar el Castell


L'Ajuntament de Bétera rep 487.512,50€ del programa operatiu FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, per al projecte de restauració del Castell de Bétera i la seua habilitació com a museu.

Es tracta d'unes subvencions destinades a projectes locals d'actuació de les entitats locals de la Comunitat Valenciana per a la protecció, conservació o recuperació sobre béns de patrimoni cultural valencià i la seua posada en valor.

Joano Baudés, Regidor de Patrimoni de l'Ajuntament de Bétera, ha declarat: "Estem realment orgullosos del treball que s'ha fet fins ara pels grans pofessionals tant de dins com de fora de l'Ajuntament. L'equip que s'ha creat per a tirar endavant amb el projecte és d'un nivell molt alt i fa que estiguem molt il•lusionats en veure'l materialitzat. Fa un any sabíem que calia córrer molt i fer-ho bé per a optar als Fons FEDER, i a la subvenció del Ministeri, i per això buscàrem als i les millors. Ara ja ho tenim tot molt avançat i veiem més a prop que mai que siga una realitat".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon