Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Quasi mig milió d'euros dels Fons Europeus FEDER seran destinats a Bétera per a restaurar el Castell


L'Ajuntament de Bétera rep 487.512,50€ del programa operatiu FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, per al projecte de restauració del Castell de Bétera i la seua habilitació com a museu.

Es tracta d'unes subvencions destinades a projectes locals d'actuació de les entitats locals de la Comunitat Valenciana per a la protecció, conservació o recuperació sobre béns de patrimoni cultural valencià i la seua posada en valor.

Joano Baudés, Regidor de Patrimoni de l'Ajuntament de Bétera, ha declarat: "Estem realment orgullosos del treball que s'ha fet fins ara pels grans pofessionals tant de dins com de fora de l'Ajuntament. L'equip que s'ha creat per a tirar endavant amb el projecte és d'un nivell molt alt i fa que estiguem molt il•lusionats en veure'l materialitzat. Fa un any sabíem que calia córrer molt i fer-ho bé per a optar als Fons FEDER, i a la subvenció del Ministeri, i per això buscàrem als i les millors. Ara ja ho tenim tot molt avançat i veiem més a prop que mai que siga una realitat".


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :