Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comença a Llíria una nova edició de la Fira “A mos redó" amb més de 20 expositors. Serà del 19 al 22 de juliol

S'ha presentat a Llíria la 19a edició Fira gastronòmica “A mos redó” que se celebrarà a la plaça Major del 19 al 22 de juliol.

L'edil de comerç ha informat que l'esdeveniment “comptarà enguany amb la participació de 22 expositors d'establiments de restauració i alimentació de la localitat, una de les participacions més altes en el format exclusivament gastronòmic”.

Els assistents podran disfrutar d'una selecció de la millor oferta gastronòmica de Llíria, al llarg d'estes jornades que estaran acompanyades d'actuacions musicals i d'animació i activitats infantils.

A més, l'edit de comerç ha destacat esta edició “presenta com principal novetat la celebració de dos concursos relacionats amb productes molt típics de la nostra població, com és la tomata lliriana i el sambarot”.

Els dos certàmens se celebraran el dissabte 21 de juliol amb la col•laboració del Casal Jaume I de Llíria i les associacions Tyrius i Elles Dones. A més, els assistents podran degustar els productes que es presenten amb uns tiquets solidaris que es destinaran per a Cáritas Llíria.

Per la seua banda, el president de la Federació del Comerç, Jorge Navarro, ha volgut destacar “la forta implicació de l'entitat en esta edició, ja que més del 90% dels participants són establiments associats”. I ha ressaltat que Llíria “disposa d'una diversitat i tradició gastronòmica molt important que hem de projectar”.

Finalment totos dos inviten a “disfrutar d'esta oferta gastronòmica perquè el que ve i la tasta repetix segur”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon