Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 100 militants de d'EUPV provenint de tot el País, han participat a Gandia en el debat del nou model organitzatiu d’IU – EUPV


EUPV debat a Gandia el nou model organitzatiu d’IU

La formació d’esquerres ha celebrat dissabte 23 una assemblea oberta a Gandia on s’ha debatut les esmenes que la militància del País Valencià ha presentat al document ‘Per un nou model d’organització i estatuts’ d’Izquierda Unida en el marc del debat iniciat per la ‘Asamblea Político y Social” -l’equivalent federal al Consell Polític Nacional d’EUPV- el passat 12 de maig de 2018 i que culminarà el proper 14 de juliol a Madrid.

Un total de 102 militants d’Esquerra Unida del País Valencià procedents de totes les comarques s’han donat cita hui a la capitat de la Safor-Valldigna per a debatre i votar les esmenes al document “Per un nou model d’organització i estatuts’ que ja va aprovar el màxim espai de direcció i decisió entre congressos, la ‘Asamblea Político y Social’ d’IU Federal el passat maig. Del plenari de hui també han eixit per votació els 27 delegats i delegades que participaran en l’Assemblea que es desenvoluparà a Madrid el 14 de juliol.

El debat s’ha organitzat al voltant de les esmenes proposades per la ponència distribuïdes en sis blocs: ‘Por una IU Movimiento Político y Social’, ‘Por una IU radicalmente democràtica’, ‘Por un IU abierta a nuevas formas de participación’, ‘Por una IU activista y en la lucha social’, ‘Por una IU sostenible, transparente, federal y solidaria’ i ‘Por una IU más flexible, deliberativa y compatible con la vida’.

Per a la coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, “l’assemblea de hui ha sigut important perquè hem debatut les esmenes que el País Valencià defensarà a Madrid el pròxim mes, així com les persones encarregades de fer-ho. Ha sigut un debat intens pel gran treball desenvolupat per tots els col·lectius però el resultat és fonamental per a completar el document que ja aprovà la ‘Asamblea Político y Social’ per a assentar el futur de la nostra organització”.

L’assemblea ha estat presidida per Nahuel Gonzàlez Lòpez, actual secretari d’Acció Política de l’Executiva d’EUPV i regidor de l’Ajuntament de Gandia, qui ha declarat que “la militància ha aportat un total de 101 esmenes dirigides a construir un Moviment Polític i Social que responga a les demandes de la gent, transforme la realitat i estenga el conflicte”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon