Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Ajuntament de Benaguasil ha posat en ús la nova targeta esportiu cultural

La tarjera permet als qui la posseeixin beneficiar-se de descomptes i reduccions que estableixen les activitats municipals de caràcter social, cultural, educatiu, recreatiu, esportiu i similars.

Es tracta d'una targeta totalment gratuïta i accessible a tots els veïns, sense més requisit d'estar empadronat al municipi i que implica poder beneficiar d'avantatges en diferents actes i descomptes, així com en activitats organitzades per l'Ajuntament.

Des de l'Ajuntament "hem creat aquesta targeta que pretén fer veure els avantatges d'estar empadronat a Benaguasil i que acredita al seu titular com a beneficiari dels serveis que comporta, així com que els veïns com a part activa de la vida de Benaguasil disposin de preus més avantatjosos com per exemple, en les taxes d'ús i lloguer de les instal·lacions esportives municipals (pistes de pàdel, tennis o piscines), viatges culturals o rutes de senderisme ".

Des que va entrar en funcionament el passat 1 de juny la nova targeta, l'acollida entre els usuaris ha estat molt bona, sent ja més de 450 veïns que l'han sol·licitat per beneficiar-se d'un 10% de descompte sobre les tarifes normals en determinats serveis que es presten des del Consistori.

La seva expedició és gratuïta i pot sol·licitar-se en qualsevol de les dependències municipals o al mateix Ajuntament.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon