Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La tercera edició de Ribajazz arriba al Castell de Riba-roja de Túria els dies 26, 27 i 28 de juliol

Ramon Cardo Quartet, Ximo Tébar Band i el grup Sòlidos, Arantxa Domínguez i Ricardo Belda actuaran a la llum de la lluna

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria celebra el festival Ribajazz. Un esdeveniment que continua apostant fortament per la música al més pur estil del jazz els dies 26, 27 i 28 de juliol. Els veritables amants d'aquest gènere musical tindran l'oportunitat de viure i escoltar en primera persona composicions originals i en directe d'artistes nacionals i internacionals de la talla de Ramón Cardo Quartet, Ximo Tébar Band i Sòlido Arantxa Domínguez i Ricardo Belda.

Aquest any, l'emblemàtic Castell de Riba-roja de Túria acollirà la tercera edició del Festival Ribajazz, un lloc idoni ple d'història, modernitat i de fàcil accés per a tots els assistents.

El dijous, 26 de juliol a les 22:00 hores arrencarà el Festival Ribajazz amb Sòlids, Arantxa Domínguez i Ricardo Belda que presentaran el seu nou disc "les Portes", fruit de les conseqüències de les seves experiències musicals, conjuntes i separades. Aquest grup musical brindarà a tots els assistents composicions en directe amb lletres en castellà i valencià que van des del cool al bop o des de la bossa a el casi-bolero ". Els artistes estaran molt bé acompanyats amb la seva actual formació composta per Víctor Jiménez (saxo alt), Luis Llario (contrabaix) i Felipe Cucciardi (bateria).

El divendres 27 de juliol a la mateixa hora el públic tindrà el plaure d'escoltar a la banda del godellense, saxofonista i director, Ramón Card. Un dels músics de Jazz més prestigiosos d'Espanya a causa de la seva àmplia trajectòria professional al món de la música. Ramón Card estarà acompanyat aquesta ocasió per un trio d'artistes de la talla de Joan Soler (guitarra), Aless Cesarini (contrabaix) i Mariano Steimberg (bateria). Aquest grup delectés les nostres oïdes amb una autentica composició original al més pur estil Hard Bop, a més d'alguns dels grans hits de música jazz.

El Festival Ribajazz tancarà el dissabte 28 de juliol a les 22:00 hores amb la Ximo Tébar Band i el seu nou disc "Con Ànima & United". El guitarrista ens remunta a l'era nord-americana del corrent progressiu, però amb la inclusió d'un nou ingredient: la incorporació dels gestos del Són Mediterrani caracteritzat pel ritme flamenc i els sons brillants. Tot això, dins d'un jazz pur i un llenguatge contemporani. El guitarrista valencià, explicarà a més amb la companyia del Nathaniel Townsley (bateria), Luis Guerra (piano) Victor Merlo (baix) i Will Martz (kb i cors).


III RIBAJAZZ

26/27/28 de Julio 2018


26 de Julio  

Sólidos, Arantxa Domínguez  & Ricardo Belda,‘A las Puertas’

 27 de Julio

 Ramón Cardo Quartet 

28 de Julio 

  Ximo Tebar Band  

   ‘Con Alma & United’   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon