Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV posa en valor el "gran treball" dels seus representants als ajuntaments del Camp del Túria


 Rosa Pérez,  demana la creació de l'àrea de maternitat a l'Hospital de Lliria i major freqüència en el transport públic comarcal

La coordinadora general d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, dins la seua ronda de visites a diferents comarques i ciutats, ha estat hui al Camp del Túria on ha comparegut en roda de premsa junt amb la coordinadora comarcal, Carmen Veses, i els regidors de la formació d'esquerres Javier Descalzo (Pobla de Vallbona) i Rafa Gómez (Riba-roja) per a posar en valor el "gran treball" que fan "els nostres representants en els diferents ajuntaments d'aquesta comarca, ja siga al govern o en l'oposició.

Pérez Garijo, que ha tornat a incidir en què el principal objectiu de la formació d'esquerres es tornar a Les Corts Valencianes en 2019, ha remarcat que els regidors i regidores d'EUPV són els que estan marcant la diferència a les diferents administracions on estan. "Som garants de polítiques de clara ruptura democràtica i blindatge de drets socials. És en aquest punt on els representants d'EUPV treballen per a blindar eixos drets socials per què la ciutadania tinga cobertes les necessitats bàsiques", ha explicat, qui ha afegit que, a més a més, "són els que estem treballant la memòria històrica, el laïcisme, la participació ciutadana i el feminisme, entre altres".

Per la seua banda, Carmen Veses, qui ha insistit en què als ajuntaments on està Esquerra Unida es nota ideològicament el seu treball d'esquerres, ha parlat de la polèmica sorgida al voltant del centre de menors que es vol construir a Llíria. "Se està creant un malestar innecessari totalment, odi contra persones que encara no han arribat sense cap motiu. Jo crec que les reivindicacions haurien de ser al revés, es a dir, garantir un bon treball en eixe centre, que els menors tinguen les millors condicions perquè els que són contraris van en contra de la convivència en el propi municipi i això és molt greu".

Així mateix, Javier Descalzo s'ha referit al concepte de govern obert. "Estem treballant estretament amb les diferents administracions perquè aquesta pràctica política es consolide i, finalment, queden clars els conceptes de transparència, participació i rendició de comptes". Tampoc s'ha oblidat el regidor de la Pobla de Vallbona de recordar les deficiències que pateix la comarca a nivell de mobilitat i de deficiències en infraestructures de carreteres. recordant el treball d'Esquerra Unida per la variant nord de Bétera.

Per últim, Rafa Gómez ha parlat de la importància de la lluita dels drets socials i de la importància de tindre recursos per a implementar eixes polítiques d'esquerres. El regidor de Riba-roja ha manifestat que "les mancances a nivell de la diversitat funcional i la salut mental comencen a moure's gràcies als partits d'esquerres" i ha recordat també el centre d'acollida que s'està impulsant a nivell comarcal per a aquelles persones sense sostre.

Referències a problemes molt concrets de Camp de Túria

Tant la coordinadora d'Esquerra Unida (Rosa Pérez), com la Coordinadora comarcal (Carmen Veses) han fet especial referència als problemes concrets de la comarca referits a la necessitat  dotar de l'àrea de maternitat a l'Hospital de Llíria, així com en el suport als moviments socials, com la Plataforma 15 minuts, que estan demanant l'increment de les freqüències del Metro i transport públic entre les localitats de la comarca cada 15 minuts.

Referèndum per les confluències

Respecte al tema de la confluència de la formació d'esquerres amb altres forces, la coordinadora d'EUPV ha explicat que aquesta mateixa setmana comença el referèndum on la afiliació decidirà si està d'acord o no amb l'acord al qual ha arribat la direcció federal. "Si finalment guanya el sí, nosaltres començarem a treballar la confluència en els nostres territoris des de la nostra autonomia organitzativa per a construir candidatures d'Unitat Popular", ha remarcat. Si bé ha deixat clar que en l'organització que dirigeix existeix una especial autonomia dels col·lectius locals, que són els que finalment, i dins de la política global de l'organització, decideixen  i plasmen eixe treball de confluència.

d'esquerra a dreta- Rafa Gómez, Rosa Pérez, Carmen Veses i Jarvier Descalzo


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal