Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Partit Popular i Ciutadans voten en Madrid contra les inversions en Riba-roja de Túria

El grup municipal d'Esquerra Unida: Acord Ciutadà va fer una desena d'esmenes al Pressupost General de l'Estat per valor de 35M d'euros

El grup municipal d'Esquerra Unida: Acord Ciutadà dins de l'acció de govern i juntament amb la resta de partits del govern municipal han treballat durant els últims mesos analitzant les limitacions pròpies de l'administració local amb l'objectiu de presentar als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) les necessitats del municipi en matèria pressupostària.

Les inversions sol·licitades al govern de l'estat anaven encaminades a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Riba-roja de Túria i la més important econòmicament parlant era la finalització del projecte de connexió de metrovalencia amb Riba-roja de Túria amb la realització del tram que resta per a l'arribada soterrada dels combois al centre del poble.

Entre les inversions cal destacar la sol•licitud d'inversió per a modernitzar el col·lector, finalitzar l'edifici annex de la casa de la cultura i la conversió dels barrancs que travessen el municipi en zones verdes.

En el debat al Congrés dels diputats els interessos del municipi no van ser aprovats pels vots en contra de la totalitat de propostes per part del Partit Popular i Ciudadanos, a més el PSOE és va abstenir en un terç i va votar en contra d'un altre terç de les esmenes presentades pel govern local de Riba-roja de Túria.

En paraules del portaveu del grup municipal d'Esquerra Unida: Acord Ciutadà, Rafa Gómez: "Amb aquestes votacions s'ha confirmat que al Partit Popular en cap moment li ha interessat fer arribar el metro al centre del poble, ni a València la Vella. Tampoc els interessa, juntament amb Ciudadanos i PSOE, que es puguen finalitzar les obres de l'edifici annex de la casa de Cultura. I de segur que els joves del municipi que estudien amuntegats s'ho agrairan"

Rafa Gomez, portaveu d'EUPV Acord Ciutadà Riba-roja








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon