Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcalde de Llíria i el director d'Estratègia Territorial de l'AVT concreten la participació de Llíria en un forum de turisme a Xina

La ciutat de Llíria participarà en un fòrum internacional de turisme a Xina

L'Ajuntament de Llíria ha sigut convidat al Fòrum Internacional d'Alcaldes i Turisme 2018 que se celebra bianualment a la ciutat xinesa de Zhengzhou, on comptarà amb la representació institucional de l'alcalde Manolo Civera. 

La participació de Llíria en esta trobada mundial naix del procés de col·laboració, en el que s'està treballant des del passat any, entre el municipi edetà i la ciutat de Pinggu (Pequín).

Este important esdeveniment turístic, que tindrà lloc del 27 al 30 de maig, està organitzat per l'Administració Nacional de Turisme de Xina,  l'Organització Mundial de Turisme i el Govern de la província d'Henan. Des de la seua primera edició el 2008, han participat en ell alcaldes i representants de més de 220 ciutats de 35 països dels cinc continents, i urbs tan importants com Los Ángeles, San Francisco, Berlín, Nàpols, Madrid o Barcelona, entre altres.

La presència de Llíria en este fòrum es vorà reforçada pel suport de l'Agència Valenciana del Turisme (AVT). Precisament, l'alcalde Manolo Civera es va reunir amb el director d'Estratègia Territorial Turística de l'AVT, Josep Gisbert, per a ultimar els detalls d'esta promoció bolcada a dotar de major notorietat la marca turística de la Comunitat Valenciana en mercats emergents com l'asiàtic. En esta ocasió, serà a través de la música, element sociabilitzador i vehicle de dinamització econòmica i turística, el reclam que utilitzarà per a captar visitants xinesos.

En este sentit, el primer edil edetà ha destacat “que es tracta d'una oportunitat única per a promocionar la música, en la que Llíria és un referent, i vincular-la a altres productes com la cultura, la gastronomia o el medi ambient”.

Igualment, ha afirmat que “els mostrarem vivències musicals en espais singulars, com el patrimoni monumental”. “La música es respira per tots els racons de Llíria i la Comunitat Valenciana”, ha afegit Civera, alhora que ha recalcat que “és un element que ens diferencia, ens singularitza i ens caracteritza com a destinació turística experiencial”.

Precisament, un de les imatges promocionals serà l'extraordinari concert del Rèquiem de Mozart celebrat recentment a l'església de l'Assumpció de Llíria i que l'AVT va gravar amb estos fins. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon