Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de La Pobla denuncia com a 'pressions' la presentació pel CSI-F d'un recurs en contra de l'opinió dels seus afiliats

Sis dels vuit representants del sindicat CSIF en el consistori es desmarquen del recurs presentat per la central de València a la convocatòria de la plaça d'inspector de policia.

L'Alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, denuncia pressions del sindicat CSI-F en la convocatòria d'una plaça d'oposició d'Inspector de Policia. El primer edil de la Pobla troba injustificat que el sindicat haja presentat un recurs en la convocatòria d'una oposició en contra del que van votar els seus representants sindicals del municipi. Una convocatòria que, a més compta amb l'aval de la Secretaria de l'Ajuntament, d'Intervenció Municipal i la Delegació del Govern.

L'Oferta d'Ocupació Pública va ser aprovada a finals de l'any passat per la taula de negociació entre l'ajuntament i els sindicats sense que en aquell moment es presentara cap al·legació a la plaça d'inspector de policia per part dels representants sindicals.

Garcia valora que el sindicat CSI-F està actuant amb un interès particular i que “açò ha tingut com a conseqüència la divisió del sindicat a la Pobla”. Prova d'açò és que sis dels vuit representants que té en el consistori han presentat un escrit en contra de l'actuació de la central sindical. A més, des de l'Ajuntament es critica la pressió personal a la qual ha sotmetent el sindicat CSI-F al treballador que s'ha presentat a la plaça d'inspector de policia.

L'alcalde no entén l'interés actual del sindicat en la convocatòria de la plaça d'oposició a inspector de policia al·legant que només es pot presentar un candidat. En aquest sentit Garcia es pregunta “on estava el CSI-F durant el govern del PP quan en 2011 es va convocar la plaça de l'actual inspector de policia i només va tenir un candidat o quan davant les sospites de filtració d'exàmens a determinants candidats a oficial de policia, es van presentar els noms dels beneficiats davant notari i la predicció es va complir”.

Garcia considera que la falta de transparència en les passades legislatures els fa plantejar-se ara la necessitat de revisar els anteriors processos d'accés a la funció pública de determinats oficials de policia.

L'alcalde recorda que les condicions d'aquesta convocatòria no les decideix l'Ajuntament. “Vénen marcades per una llei autonòmica i per tant està absolutament fora de lloc sospitar d’una plaça creada a mida, i que només es pot entendre l'oposició del sindicat com una animadversió personal contra l'actual aspirant o algun interès personal del sindicat”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal