Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de Bétera oferirà escoleta pública de 2 a 3 anys i gratuïta per al curs 2018/2019, amb subvenció de la Generalitat

Pel que fa al servei de menjador, (i com que l’ajuntament va rebre una major aportació econòmica per part de la Generalitat Valenciana) se n'ha ajustat el preu, que passarà a ser per a qualsevol usuari de l’escoleta de 4,25 euros, ja siga contractat mensualment o en dies solts.

Per al curs 2018-2019, la Generalitat Valenciana sufragarà el cost complet de les places escolars per als xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys a les escoletes infantis municipals d’aquelles poblacions on els col.legis públics no disposen d’aula infantil d'estes edats, com és el cas de Bétera. Per a la resta d’usuaris de 0 a 1 any i d’1 a 2 no hi ha variació respecte a l’any anterior. L’Ajuntament mantindrà el preu de la matrícula i de la mensualitat, i el govern valencià oferirà els bons d’ajuda com en anys anteriors.

El servei d’horari especial té un cost independent, de manera que serà contractat i abonat per l’usuari tal i com s’està fent ara, ja que el seu cost no està inclòs ni en la matrícula ni en la mensualitat.


Cada escola infantil municipal de Bétera per al curs 2018-19 tindrà:

  • Un grup de zero a un any amb una capacitat màxima de 8 alumnes per grup.
  • Dos grups d’un a dos anys amb una capacitat màxima de 13 alumnes per grup.
  • Dos grups de dos a tres anys (de matrícula i mensualitat gratuïta) amb una capacitat màxima de 20 alumnes per grup.

Sol·licituds de matriculació:

  • 17 de maig al 24 de maig: presentació de sol·licituds.
  • 25 de maig al 30 de maig: baremació.
  • 4 de juny: publicació de llistes provisionals.
  • 4 de juny al 6 de juny: període de reclamacions.
  • 13 de juny: publicació de llistats definitius.
  • 14 de juny al 2 de juliol: matriculació d’alumnat.
Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :