Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La VIII edició de la Carrera contra el Càncer Memorial Toni Llastra serà a l'Eliana el dissabte 19 de maig


•    Les inscripcions podran fer-se a través de la web de TopRun, Correliana i en les oficines de Mapfre a l’Eliana

La Carrera contra el Càncer Memorial Toni Llastra ha presentat en l'Ajuntament de l'Eliana la seua VIII edició amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent, la regidora d'esports, Eva Santafé, el vicepresident de la Junta Provincial de la AECC, Javier Llombart i el president del Club Correliana, Javier Pons.

Aquesta nova edició tindrà lloc dissabte que ve 19 de maig a partir de les 19:00, amb eixida i arribada al Poliesportiu Municipal i es recorreran 6 quilòmetres pel  municipi que podran realitzar-se corrent o caminant. Les inscripcions, íntegrament solidàries, tindran un cost de 7€ i podran realitzar-se en la web www.toprun.es www.correliana.com i en l'oficina de Mapfre l'Eliana fins al dijous 17 de maig.

Des de l'ajuntament s'ha fet una crida als veïns i veïnes del municipi per a participar en aquest esdeveniment solidari, pioner en tota la comunitat. A més s'ha posat l'accent en la importància d'aquest tipus d'iniciatives que col•laboren amb l'Associació Espanyola contra el Càncer per la incidència que té en projectes de recerca i en el desenvolupament d'estudis centrats en la lluita contra aquesta malaltia.

Un any més, la Carrera Contra el Càncer de l'Eliana vol batre els seus propis records.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon