Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria ha participat en la XVIII Fira del Comerç de Riba-roja de Túria

Organitzada per l'Ajuntament de Riba-roja i celebrada el cap de setmana passat en l'esplanada del CIJ d'aquesta localitat.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Cel·la,  ha assegurat que “aquest tipus d'esdeveniments són un aparador perfecte per a promocionar i dinamitzar el comerç local i de proximitat que resulta imprescindible per a mantenir vius els nostres pobles ”.

Actuacions

Durant el cap de setmana la Mancomunitat ha donat a conèixer els diferents serveis que es presten des d'aquesta entitat supramunicipal, així com el projecte “Fomente i Millora de la Empleabilidad” que, finançat pel SERVEF, s'està duent a terme en el marc de l'Acord Territorial d'Ocupació i la Carrera dels Arbres i Castells, que el pròxim any 2019 celebrarà la seua X edició els dies 23-24 de febrer.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon