Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Arriba la segona edició del Festival Trapping Vallbona, el pròxim 12 de maig

El pròxim 12 de maig, l'esplanada P3 (situat al costat de l'IES 'la Vereda' de la Pobla de Vallbona) acollirà la segona edició del festival 'Trappin Vallbona', una activitat dirigida especialment als joves de la localitat, als qui s'ofereix música trap, rap i hip-hop... però també batalles de galls, exhibicions de grafits i la presència de DJ Norim com discjòquei resident.

Segons explica l'edil de Joventut de la Pobla de Vallbona, Lucia Sanchis, aquest festival transcendeix la seua pròpia essència lúdica per a convertir-se en una oportunitat de passar-ho ben... al mateix temps que s'aposta per la solidaritat: "Ja l'any passat va tenir una gran acollida una activitat que proposa a la gent jove de la nostra localitat l'oportunitat de passar-ho ben mentre escolta música i balla. Es preveuen 12 hores d'entreteniment, però no hem d'oblidar la faceta solidària que forma part d'aquesta jornada".

"L'any passat aconseguim que els participants aportaren 1.000 quilos de menjar, que van ser lliurats a les ONG Càritas, Creu Roja i el Banc d'Aliments. Enguany demanarem aportacions de menjar, mantes i elements de neteja que puguen emprar-se en les protectores d'animals que hi ha en la nostra comarca. Volem que els assistents ho passen molt bé, i sabem que podem comptar amb la implicació altruista dels i les joves de la localitat, que ja han sigut solidaris en altres activitats proposades des de la Regidoria de Joventut de la Pobla de Vallbona", conclou Lucia Sanchis.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon