Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

"Mes dels Majors" a l'Eliana, celebrat per segon any des del 14 al 31 de maig


Les activitats programades per la Regidoria de Persones Majors es realitzaran entre el 14 i el 31 de maig i per a participar en algunes serà necessari inscriure's prèviament

Un any més l'Ajuntament de l'Eliana organitza el “Mes dels Majors”. Unes activitats orientades a persones de la tercera edat que tindran lloc entre el 14 i el 31 de maig. Els interessats que vullguen participar en alguns actes hauran d'inscriure's prèviament en la Llar del Jubilat a partir del 3 de març, de dilluns a divendres des de les 17 a les 20 hores.
 

Els actes començaran amb la inauguració de el “Mes dels Majors” en la Sala Polivalent de la EPA el dilluns 14 de maig, on tindrà lloc un vi d'honor. Ja el dimarts tindrà lloc el Taller de Música en el Espai All Tall, dirigit a les persones majors dependents de les residències de l'Eliana entre les 10 i les 12:30 hores. El dijous 17 a les 10:30, se celebrarà l'exhibició i trobada esportiva “Gent Gran i Esport” en el Poliesportiu Municipal.

Les activitats inclouen diversos tallers i xarrades. El divendres 18 de maig tindrà lloc en la Sala polivalent de la EPA un taller de risoterapia. També aquells interessat podran acudir a la xarrada de prevenció de la seguretat en la Llar del Jubilat que tindrà lloc el dimecres 23 a les 18:30 hores, així com un taller d'alimentació saludable el dijous 24 impartit per professionals del sector alimentari.

Un moment d'agermanament i retrobament per als majors de la nostra localitat tindrà lloc en el menjar que se celebrarà el divendres 25 en el Passeig Secundo Baldín del Parc de la Pinada a les 14 hores. Els interessats a participar hauran d'inscriure's prèviament en la Llar del Jubilat.

El “Mes dels Majors” també inclourà diversos viatges culturals. El dilluns 21 de maig, els interessats que s'hagen inscrit prèviament podran participar en una eixida visitant el Port de València a bord d'un catamarà. Així com el dia 29 visitant el paratge del Parc Natural del Desert dels Palmes i la ciutat d'Onda a Castelló.

La regidora de Persones Majors, Eva Santafé, ha destacat la varietat d'activitats programades en aquesta edició i el seu objectiu principal, “ja que estan orientades al foment i l'agermanament de la societat de l'Eliana”, així com “a la iniciativa de promoure un envelliment actiu que implique a tota la ciutadania del municipi, incloent sempre als nostres majors”.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon