Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana inverteix setanta mil euros en diferents actuacions dins del pla de “Millores de l'Enllumenat Públic”

Les obres que ha realitzat el consistori estan dins del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles i han tingut com a objectiu principal les millores de l'enllumenat públic en diverses zones del terme municipal de l'Eliana. El pla ha tingut un període d'execució de tres mesos des que es van iniciar les obres amb un import de setanta mil euros. Aquestes actuacions en l'enllumenat públic han tingut dos objectius principals. Per un costat la millora de la il•luminació pública existent en diverses vies del municipi i la instal•lació de lluminàries en aquells llocs que no disposaven d'elles.

En primer lloc s'ha renovat la instal•lació de la plaça Pau i Llibertat on s'han canviat 16 fanals i s'ha millorat la fonamentació d'algun d'ells. En segon lloc s'han dut a terme actuacions en el carrer Gloria Fuertes (Montesol) amb la renovació completa de 10 lluminàries. En tots dos llocs s'han instal•lat llums tipus led, per la qual cosa també s'aconsegueix millorar el grau d'il•luminació i l'eficiència energètica.

Dins del segon objectiu d'aquestes millores dutes a terme pel consistori s'inclou la instal•lació d'enllumenat públic en aquelles zones del municipi que no disposaven d'ell. Per a açò, l'Ajuntament ha dut a terme dues actuacions diferenciades. Una d'elles s'ha dut a terme en el carrer Antonio Machado corresponent a la zona de Montepilar. En aquesta via s'han instal•lat quinze columnes en un tram de cinc-cents metres, realitzant l'obra civil de canalització i fonamentació de les noves columnes.

Finalment, l'obra promoguda per la Regidoria d'Urbanisme ha inclòs la instal•lació d'un total d'onze lluminàries d'energia solar, que s'encendran gràcies a un detector de presència en el camí que uneix la Torre del Virrei amb el carrer Verge del Pilar. Aquest recorregut és habitualment transitat pels ciutadans que acudeixen caminant des de la Torre al casc urbà, així com quan es realitzen activitats culturals en la Torre del Virrei.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon