Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona renovarà la senyalització viària. L'assignació pressupostària és de 77 mil euros

 Representants de l'equip de govern poblà ha assignat una partida de 77.000 euros (IVA inclòs) a millorar la senyalització viària: una actuació necessària, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme i Serveis (Juan Aguilar), qui destaca que el seu impacte serà important: “D'aquesta actuació es beneficiaran tant els conductors dels vehicles com els vianants o ciclistes, ja que l'estat de conservació de moltes vies és bastant deficient”

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha signat un acord perquè una empresa s'encarregue de renovar i millorar l'estat de conservació dels senyals: tant les marques en el sòl com els senyals verticals. Les millores afectaren les entrades que hi ha en les zones residencials (tant és nucli urbà com les diferents urbanitzacions). Aquesta actuació es fonamenta en un projecte elaborat pel mateix consistori.

Aguilar ha lamentat la situació de deterioració que existeix en aquests accessos a cada zona residencial: “L'actual equip de govern té clar que s'havia d'actuar en la renovació dels senyals horitzontals i verticals que afecten el trànsit; però és molt negatiu que no s'haja fet un adequat manteniment durant els últims anys, perquè açò ha obligat a la corporació a efectuar un desemborsament encara major”.

L'edil d'Urbanisme i Serveis ha assegurat que aqueixa situació no es tornarà a produir: “Tindrem un major control sobre l'estat de les diferents vies. No es tracta només de tenir un bon manteniment per a evitar una despesa major, sinó que també parlem de seguretat: la que afecta vianants, a ciclistes i als mateixos conductors. Hem d'assegurar-nos que la senyalització siga l'adequada i que no puga existir zones on aquesta no siga l'adequada”.

Juan Aguilar, finalment, ha assegurat que aquesta actuació és només una part de les inversions que té previst efectuar l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona: “Coneixem les deficiències que existeixen en el municipi i sabem que esmenar aqueixos problemes no és una tasca senzilla. Amb aquesta actuació no solucionarem totes les manques, però sí que volem mostrar la nostra voluntat de resoldre la problemàtica de forma gradual. També hem sigut molt exigents amb la durabilitat de la pintura sobre l'asfalt i dels senyals de tràfic. L'objectiu és evitar que es repetisquen errors del passat”.

Aguilar ha explicat que, a més de tenir un major control sobre el manteniment d'aquesta senyalització, “s'estan fent els primers passos per a establir un contracte de manteniment en el qual anualment s'efectuen inspeccions i les millores que siguen pertinents, perquè volem canviar la situació d'abandó que existia fins ara per un compliment escrupolós de la normativa vigent”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon