Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona inaugurà el nou rocòdrom cobert situat al Pavelló Municipal

 Es tracta d'una inversió que se situa entorn dels 48.000 euros (amb una gran aportació des de la Diputació de València).

Representants d'alguns partits polítics amb representació en el consistori de la Pobla de Vallbona van assistir, divendres passat, a la inauguració oficial del nou rocòdrom cobert que s'ha situat a l'interior del Pavelló.


L'edil d'Esports en l'Ajuntament poblà va explicar que, encara que han acompanyat a aquest projecte dificultats de tot tipus, “s'han complit els terminis establits i és una obra que contribueix a diversificar l'oferta esportiva del nostre municipi, on és possible assignar partides econòmiques a les modalitats majoritàries però també a unes altres que, encara que semble que compten amb menys seguidors, són demandades per una part significativa de la nostra ciutadania que, tradicionalment, no havia sigut atesa”.


Marco va agrair als treballadors que s'havien encarregat d'escometre les obres i a l'Associació Quercus i el Grup Espeleològic Valencià (GEV), “els quals han aportat idees que s'han plasmat en l'acabat final d'aquest espai lúdic i esportiu”. L'edil va explicar que invertir en aquest rocòdrom “és molt positiu: és bo ampliar l'oferta esportiva i l'escalada, a més, aporta valors com és l'interés per la naturalesa”.


“És un esport indicat per a homes i dones de totes les edats, i compta amb diferents nivells de dificultat perquè siga una experiència entretinguda per a tots. Així mateix, està previst que un Club-Escola que oferisca la possibilitat a xiquets i majors de conéixer l'escalada i gaudir d'ella. Igualment, s'aprovaran d'ací a poc temps les tarifes que regiran el lloguer d'aquest espai esportiu”, va concloure la responsable de l'àrea d'Esports.

L'alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, va exposar la importància que s'està donant a l'Esport des de l'actual corporació poblana: "Per a nosaltres és una prioritat. La ciutadania ens ha dit que desitjava un rocòdrom a cobert, com també hi haurà aviat dos pistes multifuncionals i una pista de skate i parkour. Són esports que reclamen veïns i veïnes, a través del Consell de l'Esport, en un altre exemple del ben que funcionen en el nostre municipi els processos de Participació Ciutadana".

Garcia va explicar que diversificar l'oferta esportiva municipal implica que la ciutadania ha de fer un ús responsable de les instal•lacions i compartir amb una bona convivència aquests espais públics: "Les instal•lacions són de tots i totes, és important que aprenguem a fer un bon ús. En incrementar-se l'oferta es compartimenten els espais, però és necessari adaptar-nos a aquesta situació i gaudir d'aquesta diversitat en l'oferta esportiva al nostre poble".

L'alcalde, finalment, va exposar la voluntat consistorial de crear espais esportius alternatius, propers a altres zones residencials, amb un doble objectiu: "D'una banda és positiu que en el nombre més gran de zones de la localitat existisquen espais on practicar esport: aqueixa proximitat afavoreix que siguen més els veïns i veïnes que juguen al futbol, bàsquet o handbol, que córreguen o roden en patí o bicicleta... d'altra, una major quantitat d'espais on és possible practicar esport afavoreix una 'descongestió' de la Ciutat Esportiva i el Pavelló Municipal, la qual cosa també és positiva per a tots".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal