Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tres muntatges fotogràfics que arrepleguen dones edetanas de totes les generacions, en tres murals


Un itinerari urbà amb tres murals, realitzats per dones de la localitat, arrepleguen l'essència de la dona edetana per a aconseguir que les dones de Llíria es visibilitzen en diferents espais urbans de la ciutat

Tres muntatges fotogràfics que arrepleguen dones edetanas, de totes les generacions, amb la finalitat de visibilizar el seu impacte en la vida de la ciutat.
Ahir dimarts 19 de desembre, a les 16.30 hores, Llíria va inaugurar un itinerari urbà a través de tres murals, amb les fotografies realitzades per les participants en el taller de fotografia “Dones mirant dones. De la qüestió personal a la pública”, que s'ha desenvolupat dins de la programació municipal per la Igualtat de Gènere.

D'esta manera, l'entorn urbà es suma a la visibilització de les dones de Llíria a través d'una actuació artística completament nova en la localitat i que persegueix produir un important impacte social.

“Retrats” serà la intervenció artística que se situarà en el carrer Sant Vicent Ferrer enfront del Santuari i Termes Romanes de Mura. “Accions” es localitzarà en l'avinguda dels Furs cap a la cantonada del CEIP Sant Vicent, mentre que el mural “Alumnes” ho farà en el mur del jardí de la Llar del Jubilat.

L'itinerari urbà tanca la programació per la Igualtat de Gènere de 2017, actuació que s'emmarca en el desenvolupament de l'I Pla d'Igualtat municipal 2016-2020.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal