Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Associació de Comerç, Restauració i Serveis locals, Viu l'Eliana, organitza pel Nadal el primer concurs sobre decoració nadalenca de balconades

● La inscripció al concurs romandrà oberta fins al 19 de desembre a les dotze de la nit.

L'Associació de Comerç, Restauració i Serveis locals, Viu l'Eliana, ha organitzat de cara al nadal el primer concurs sobre decoració nadalenca de balconades, perquè veïns i veïnes del municipi traguen el seu costat més creatiu i competisquen per un xec que comprèn fins a una quantia de 300 euros a gastar en el comerç local de l'Eliana.

Aquesta és una iniciativa que l'Associació Viu l'Eliana ha emprès per a omplir de llum, color i sentiment festiu nadalenc al municipi. Per a participar solament és necessari disposar d'una balconada i inscriure's en el concurs descarregant-se la instància que adjuntem o sol•licitant-la per email a info@viulaeliana.es.

La instància ha d'enviar-se al mateix correu o dipositar-la en la bústia de l'associació, indicant a més quin és el motiu o concepte en el qual s'han inspirat per a decorar les balconades, així com els elements i materials utilitzats. A més caldrà enviar també una fotografia perquè el jurat puga localitzar i valorar correctament cada balconada.

El termini per a participar en el concurs i enviar les instàncies i les fotografies és fins al dia 19 de desembre a les dotze de la nit. A partir d'aquest moment el jurat deliberarà i valorarà la qualitat i harmonia de la decoració, l'originalitat, creativitat i innovació, els motius utilitzats per a decorar, la il•luminació i ambientació, els productes utilitzats així com l'exposició final de les balconades.

S'anunciarà al guanyador en xarxes socials i la mateixa web de l'associació i se li atorgarà un xec de 300 euros per a gastar en els establiments comercials del municipi.

Paral•lelament a l'I Concurs de Decoració Nadalenca de Balconades, s'està celebrant la segona edició del Concurs de Decoració Nadalenca d'Aparadors pel qual comerciants de l'Eliana competeixen per la millor decoració i il•luminació del seu establiment.

Aquest concurs es tanca avui a les dotze de la nit. Si eres comerciants encara pots participar inscrivint-te al correu info@viulaeliana, seguint el mateix procediment que el concurs de balconades; enviant instància i fotografia i deixant volar la teua imaginació per a aconseguir la millor decoració nadalenca.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal