Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'àrea d'igualtat de Bétera presenta el pla d'igualtat d'oportunitats

Més d'un centenar de treballadors de l'Ajuntament de Bétera assistiren a la presentació del pla d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones el passat dimecres. Maite Bes, regidora de la Dona i Igualtat (PSPV-PSOE), va recordar que este projecte "s'ha de traduir en mesures concretes per a aconseguir eixos objectius que tant s'han treballat en les meses de la Comissió d'Igualtat" i animà els assistents a posar en pràctica el text, com a primer pas perquè Bétera siga un exemple en el repartiment de responsabilitats entre homes i dones i avance en l'eradicació de la violència de gènere i la discriminació.

L'àrea d'Igualtat de l'ajuntament de Bétera continua promovent accions a favor de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones. Des de la convicció que per eradicar la violència de gènere i les injustícies socials per raons de sexe cal implementar polítiques públiques a través del Pla d'Igualtat, s'ha facilitat una primera presa de contacte amb els treballadors de l'ajuntament i els membres de la comissió d'igualtat.  

La regidora Maite Bes va informar que el pla -amb una vigència de quatre anys- es remet al principi de justícia que ha de primar en qualsevol societat. "Hem tractat d'identificar desigualtats, vore la realitat interna de l'ajuntament". A l'hora de dirigir-se als treballadors els va recordar que "el pla que heu rebut no s'ha de guardar en un calaix; no és una formulació d'intencions difosa, sinó un document per a guiar-nos de cara a aconseguir corregir les desigualtats entre homes i dones". Maite Bes va tancar l'acte recordant que "anant tots de la mà ho aconseguirem, eliminarem les  barreres que encara es troben les dones a l'hora d'accedir al mercat de treball".
 



La regidora de la Dona i Igualtat, Maite Bes i l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, durant la presentació del Pla d'Igualtat.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon