Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El actes pel 9 d'Octubre 2017 a l'Eliana ofereixen activitats per a xiquets, jocs de pilota valenciana, el ciclopaseig i la clàssica Fireta. No falten tampoc els focs artificials

A la vesprada (a les 19:00 hores, en la plaça País Valencià) se celebrarà el XXV aniversari de Ràdio Túria (i actuaran els grups Moonflower i Manderley)

Els actes començaran el 5 d'Octubre, en la Sala d'Actes del Centre d'Informació Juvenil (on s'oferirà una activitat orientada als més xicotets: l'Hora del conte, a partir de les 17:45). El dia 6 d'octubre, en el Cinema d'Estiu s'oferirà un concert de música variat: actuaran Malafé Zaidia, VaDeBo i DJ Macondo. El 7 d'octubre, la companyia de teatre 'Pot de Plom' representarà l'obra 'Els viatgers del temps', en l'Auditori Municipal, a partir de les 19:30 hores.
El diumenge 8 d'octubre, programa doble: a les 11:00 hores, partida de raspall en el carrer Verge del Rosari (amb jugadores que mostraran que les fèmines tenen tant talent com els homes en aquest esport). Hi haurà també una trobada entre diferents escoles de pilota valenciana, i es disputarà una partida d'escala i corda. A la vesprada (a les 19:00 hores, en la plaça País Valencià) se celebrarà el XXV aniversari de Ràdio Túria (i actuaran els grups Moonflower i Manderley).
El dilluns, 9 d'octubre, se celebrarà (a partir de les 12:00 hores) la XXX edició del ciclopasseig amb bicicleta (que partirà des del Parc de la Pinada i recorrerà els carrers del municipi). A la vesprada (de 18:00 a 20:30 hores), Fireta del 9 d'Octubre: amb tallers infantils, participació d'associacions locals i dansà de gegants. Les activitats finalitzaran amb un castell de focs artificials.
Els representants que s'han donat a conéixer aquest programa d'activitats han coincidit a destacar que s'ha apostat per propostes inclusives, orientades a tots els públics i que afavoreixen que tots els col·lectius desitgen participar en elles: "Apostem per la Cultura, per la diversitat, per l'oci saludable i les senyes d'identitat pròpies. Sentim orgull per ser valencians i estem feliços per ser-ho... i per mantenir vives les manifestacions que ens defineixen com a poble"


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon