Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Positiu balanç del Cinema d'Estiu de l'Eliana i el Festival Estiu a la Torre reuneixen a més de 21.000 espectadors

Des del mes de juny fins al passat 10 de setembre, l'àrea de cultura de l'Ajuntament de l'Eliana ha programat un total de 83 actuacions a l'aire lliure, concretament, 69 projeccions en la terrassa del cinema d'estiu i 14 concerts en la Torre del Virrey.El cinema d'estiu de l'Eliana continua sent una de les manifestacions culturals preferides pels elianeros i amb major tradició entre els de la seua categoria en la província de València. Els assistents destaquen "l'ambient familiar i la qualitat de les pel•lícules" com els seus principals atractius.

Enguany, una de les novetats més destacades ha sigut el servei www.elientrada.es que ha permès als usuaris adquirir anticipadament les entrades sense cap tipus de cost o despesa de gestió. L'acceptació dels usuaris ha sigut notable en tots dos casos, en el cinema d'estiu el 20 per cent de les entrades van ser adquirides telemàticament, mentre que aqueixa xifra s'eleva fins al 50 per cent entre els assistents a la Torre. Els responsables municipals han valorat molt positivament la implantació del servei "les xifres de venda són excel•lents per a tractar-se del primer any, a més, ha suposat un gran avanç i comoditat per als espectadors, reduint les cues en la taquilla i facilitant l'adquisició de les entrades per als esdeveniments amb major demanda".
Quant a les pel•lícules més taquilleres, novament, el cinema familiar s'ha posicionat com el preferit pels espectadors, d'aquesta manera, "Gru 3: mi villano favorito" amb 1541 espectadors (3 projeccions); "Piratas del Caribe: la venganza de Salazar" amb 1136 espectadors (3 projeccions); i "La ciudad de las estrellas" amb 1034 espectadors (2 projeccions), completen el podi del Cinema d'Estiu 2017. Li segueixen molt d'a prop, "Señor dame paciencia", "Cars 3", "El bebe jefazo", "La momia", "Un italiano en Noruega" i "La Bella y la Bestia" entre les més taquilleres. Per la seua banda, el cinema espanyol també va tenir un ampli nombre de seguidors: "Señor dame paciencia", "El guardián invisible" i "El bar" van ser les preferides dels afeccionats al cinema. Quant al cicle de concerts de la Torre del Virrey es consolida com una de les cites ineludibles per als amants de la bona música. Xifres de record en el trentè aniversari de les "Trobades de Jazz" amb 1100 espectadors en la suma dels tres concerts que componien el cicle. El podi amb les tres actuacions que major nombre d'espectadors van atraure fins a la Torre està compost per l'actuació de Ximo Tébar (440 espectadors), Li Dancing Pepa Swing Band (424 espectadors) i el concert de Chano Domínguez & Spanish Brass Luur Metalls (404 espectadors).Entre les incidències destacables solament cal ressenyar l'ajornament del concert de Ximo Tébar per la pluja que va caure instants abans de celebrar-se el concert o la suspensió de la sessió "Manchester frente al Mar" del 29 d'agost també per la pluja.
L'alcalde de l'Eliana i regidor de cultura, Salva Torrent, ha valorat molt positivament el desenvolupament de tots dos programes, així com les dades d'afluència d'espectadors "l'Eliana és un autèntic pol cultural que atrau a persones de tota la província i un referent per a altres municipis, ens sentim en l'obligació de seguir millorant i oferint novetats cada any, en els pròxims dies mantindré una reunió amb el personal de l'àrea de cultura per a avaluar aquests resultats i començar a preparar la programació de l'any que ve".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon