Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat definitivament, en el ple ordinari celebrat ahir, el nou Pla Comarcal de Drogodependències i altres Trastorns Addictius, que estarà en vigor des del 2018 fins al 2021

La Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat definitivament, en el ple ordinari celebrat en la vesprada d'ahir, el nou Pla Comarcal de Drogodependències i altres Trastorns Addictius, que entrarà en vigor el pròxim any 2018 i es desenvoluparà fins al 2021. Aquesta aprovació es produeix després del vistiplau del document per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Aquest Pla, dissenyat per la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Camp de Túria, té com a finalitat servir de guia per a la planificació i coordinació de les actuacions que en matèria de drogodependències i altres conductes addictives es desenvoluparan des de gener de 2018 a desembre de 2021.

Tal com s'ha destacat durant el ple es tracta d'un Pla amb uns objectius molt ambiciosos i per al seu desenvolupament, “s'ha reforçat l'àrea de Prevenció de Conductes Addictives amb la contractació de dues psicòlogues mitjançant del SERVEF, del programa Avalem Joves. Amb açò es duplica el nombre d'hores setmanals de treball d'aquesta Unitat de la Mancomunitat”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda.

En la sessió d'ahir també es va posar de manifest la importància de comptar amb eines d'aquest tipus per a lluitar contra les addiccions en els quatre àmbits en els quals ja es treballa des de la UPCCA: familiar, escolar, laboral i comunitari. Entre les novetats respecte a l'actual pla en vigor figura l'avaluació de les diferents accions implementades en funció d'una sèrie d'indicadors establits.

Condemna atemptats terroristes i violència masclista La presidenta de la Mancomunitat ha iniciat el ple condemnant els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils en els quals 16 persones van perdre la vida el passat mes d'agost, i la violència masclista, fruit de la qual han sigut assassinades en el que portem d'any en el nostre país 36 dones. Com a mostra de la repulsa d’aquests actes es va guardar un minut de silenci abans de començar la sessió.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal