Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esta setmana, del dimarts al diumenge (22 a 24 setembre), Bétera acollirà la Setmana de l'Agricultura.

 Activitats com xarrades i la 5a Fira de l'Agricultura seran les activitats més destacades de la setmana.

Un any més organitzat per la regidoria d’Agricultura, conjuntament amb entitats agràries de la localitat, organitza la setmana de l’Agricultura, al llarg d’estos dies es realitzaran activitats diverses i divendres s’inaugurarà la 5a Fira de l’Agricultura.

La primera de les activitats programades la tenim el dimarts 19 de setembre a les 19:30 h al Saló de plens del castell “Agricultura ecològica” a càrrec del Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana.

El dimecres 20 a les 19:00 i a la Casa de la Cultura tindrem una vesprada completa, primer amb la xarrada “Regenerant el sòl “ i, a continuació, l’Homenatge a l’home agricultor.

Dissabte 23 a les 11:30 h, La Unió de llauradors i ramaders, amb la col•laboració de la Regidoria d’Agricultura, centrarà la seua xarrada en la “Xylella fastidiosa” al Saló de Plens del Castell.

I des del divendres 22 i fins el diumenge 24 l’Albereda de Bétera albergarà la 5a Fira de l’Agricultura. La inauguració, divendres a les 19:00 h.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon