Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Veïns i veïnes de l'Eliana han acabat les festes majors 2017 amb un gran nivell de participació

Finalitzen les Festes Majors de l'Eliana, marcades per la gran participació i l'absència d'incidents
 
L'Ajuntament valora d'èxit absolut  les Festes Majors de l'Eliana: les tres comissions (Mare de Déu del Carme, Santíssim Crist del Consol i a la Puríssima) han efectuat un magnífic treball, que ha sigut elogiat per les autoritats del municipi. L'edil de Festes (Enrique Martínez) ha destacat la varietat de propostes lúdiques, mentre que l'alcalde (Salva Torrent) ha posat l'accent en l'absència d'incidents.

Un any més, l'Eliana ha gaudit al màxim de les seues Festes Majors. Del 7 al 17 de juliol s'ha oferit una gran varietat d'activitats, que combinaven la tradició religiosa amb les activitats lúdiques i d'entreteniment per a tota la família. També s'han oferit propostes culturals i la música ha tingut una gran importància. Sense oblidar elements propis de la tradició valenciana: albaes, balls valencians, rondalles, el Gegant i la Geganta... i la cordà.

Durant les festes majors de l'Eliana, les tres comissions (la de la Mare de Déu del Carme, amb Antonio Aguilar Navarro com clavari major; del Santíssim Crist del Consol, amb Carlos Montaner Marco com clavari major; i de la Puríssima, amb Elena Coll Espinosa com festera major) han organitzat un gran nombre d'activitats que han comptat amb el suport de l'Ajuntament de la localitat. També l'Associació de Comerciants local, 'Viu l'Eliana', ha volgut oferir el millor de la seua àmplia oferta en el context d'aquestes jornades.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, s'ha mostrat molt satisfet per com s'han desenvolupat aquestes Festes Majors: "Vull felicitar a les tres comissions, perquè han fet un magnífic treball. Han organitzat moltes propostes i han aconseguit que la gent ho passara en gran, sense que s'haja tingut constància de cap incidència. És tot un èxit aconseguir que tanta gent ho passe tan bé sense que açò supose una molèstia per a la resta d'habitants del nostre municipi. Volem que tota la població se senta partícip i puc afirmar que aqueixa és la postura que em transmet la ciutadania: tots se senten part de les festes i, per tant, són part de l'Eliana".

Enrique Martínez, responsable de l'àrea de Festes, també ha elogiat el desenvolupament de les Festes Majors de l'Eliana de 2017: "És un treball que s'escomet durant tot l'any i que es gaudeix durant només uns dies. Les tres comissions han fet una gran labor i l'Ajuntament de l'Eliana ha estat al seu costat per a coordinar esforços i facilitar la tasca, en la mesura de les seues possibilitats. És evident que aquestes festes han sigut un èxit, ja que cada vegada hi ha més gent que se sent atreta per la programació prevista. Estem davant un exemple de festes inclusives, en les quals tothom se sent partícip i ningú queda exclòs. Aquest és el gran mèrit de les Festes Majors de l'Eliana, en les quals tothom és ben rebut".** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon