Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

'Mentoring' és una part del projecte 'Coaching per a la Millora de l'Empleabilitat' de la Mancomunitat Camp de Túria

 Aprendre a través de l'experiència. Est és el punt de partida del Mentoring Empresarial, una actuació dirigida a cobrir necessitats molt concretes del teixit empresarial de la comarca Camp de Túria que ha començat a desenvolupar-se en el marc del projecte Coaching per a la Millora de l’Empleabilitat, dins de l'Acord Territorial de l'Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria.

Avui comencen les sessions a Benaguasil. A Vilamarxant ja s'han beneficiat de l'experiència en el camp de la gestió empresarial dels assessors de Mentoring Empresarial de la Mancomunitat un total de sis empreses. En breu s'estendrà aquesta experiència a altres municipis de Camp de Túria.
Aquesta activitat sorgeix arran de la labor de prospecció d'empreses que estan realitzant els tècnics, els qui han descobert problemes molt concrets en diverses empreses de la comarca. L'objectiu és reorientar els recursos de les empreses, millorar el seu rendiment així com potenciar l’ocupació del teixit empresarial de la comarca.

Acord Territorial d'Ocupació

Coaching per a la Millora de l’Empleabilitat és un projecte pioner i innovador, desenvolupat dins del marc de l'Acord Territorial d'Ocupació en la  Mancomunitat Camp de Túria. L'acord, que està finançat pel SERVEF, compta amb el suport dels 17 municipis de la comarca, els sindicats CCOO  PV i UGT  PV, les 10 associacions d'empresaris i comerciants de Camp de Túria, així com de l'Associació de Treballadors Autònoms.

Aquest és un projecte obert a totes les empreses de la comarca Camp de Túria que poden sol·licitar una visita dels tècnics a través del telèfon de la Mancomunitat 962 79 81 50, extensió 2, o dirigint-se al seu Ajuntament


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :