Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana lliura els premis 'L'Eliana Educadora' per a alumnes, professors i personal no docent que més van destacar en el curs 2016/17

Va ser el divendres passat, 30 de juny, l'Auditori de Municipal de l'Eliana va acollir la cerimònia de lliurament dels premis L'Eliana Educadora, amb els quals es va reconéixer el bon fer dels alumnes més brillant, el professorat, els equips no docents, AMPAs i empreses o entitats que han impulsat la labor educativa en la nostra localitat.

Els estudiants amb millors expedients acadèmics, els professors que millor han sabut motivar als seus alumnes, els projectes que majors reconeixements han obtingut, els centres d'estudis que han promogut activitats complementàries a la formació bàsica, les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes... fins i tot a empreses o entitats que han fet la seua aportació a millorar el dia a dia dels alumnes i tota la comunitat educativa de l'Eliana... tots ells van ser reconeguts, divendres passat, durant la cerimònia de lliurament de premis l'Eliana Educadora.

Encara que el treball ben fet i les bones notes són, en si mateix, una gran recompensa per als estudiants, a l'Eliana es desitja premiar a aquells alumnes que destaquen en diferents facetes. Aqueixa idea es pot traslladar a la resta de la comunitat educativa, que s'encarrega de formar als nostres fills i filles, perquè en el futur siguen els qui s'encarreguen d'exercir un ofici o professió. Tots ells, per tant, són mereixedors dels premis L'Eliana Educadora.



Representants de tots els centres educatius de la localitat (Col•legi Verge del Carme, Col•legi l'Olivera, Col•legi El Garbí, Col•legi Montealegre, Col•legi Rivas Lluna, Col•legi IALE, Col•legi Helis i l'Institut l'Eliana) van veure reconegut als seus millors alumnes, els seus docents més implicats i aquells que havien participat en projectes que havien sigut premiats ja anteriorment.

Tots ells van ser pujant a l'escenari situat en l'Auditori Municipal de l'Eliana, on els esperaven l'edil d'Educació i Infància, Eva Santafé; i el regidor de Polítiques de Formació, Enrique Martínez. També va participar en l'acte l'alcalde de l'Eliana i responsable de l'àrea de Cultura, Salva Torrent.

Santafé, Martínez i Torrent van destacar la important labor d'alumnes, professors, AMPAs i altres entitats vinculades amb l'Educació que destaquen pels seus bons resultats acadèmics o pels projectes que són premiats per la seua capacitat per a innovar o promoure valors que fomenten l'esforç i la constància en els estudis, la Solidaritat, la Igualtat o el respecte pel Medi Ambient.

Així mateix, en aquesta jornada es va revelar que el primer premi del concurs Literari l'Eliana 2000 va ser para Celia Montaner Lozano; el segon premi va ser per a Maragda de la Hoz Serna i el tercer, per a Óscar Lamuela Dorado.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon