Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri la matrícula al programa Unisocietat, enguany es llicenciarà la primera promoció d'alumnes que ja han cursat els tres anys

La primera promoció d'alumnes que ja han cursat els tres anys es llicenciarà en un acte que tindrà lloc el dimarts 20 de juny en l'Auditori de l'Eliana.
 
Universitat i Societat, el programa que va arrancar a l'Eliana al setembre de 2014 de la mà de la Universitat de València i l'Ajuntament i que és conegut com Unisocietat, torna a obrir període de matrícula per quart any consecutiu. Els objectius del programa són posar en valor la formació al llarg de tota la vida, promoure la solidaritat intergeneracional, estimular el debat i lluitar contra la discriminació superant estereotips.
Dirigit a majors de 30 anys amb inquietud per aprendre i interès per la cultura, Unisocietat ofereix un itinerari multidisciplinari de 360 hores repartides en 3 cursos acadèmics de 120 hores cadascun, en el qual s'imparteixen un total de 12 assignatures troncals, 4 per curs. A més, al llarg del curs s'ofereixen una sèrie de conferències sobre diversos temes, tot açò amb professors qualificats de la Universitat de València. Les classes s'imparteixen els dimarts, dimecres o dijous, depenent del curs, en horari de matins o vesprades.
 
La matrícula per a 2017/2018 es pot formalitzar fins al 26 de juny, per rigorós ordre de preinscripció, en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de l'Eliana, encara que el programa està obert a veïns i veïnes de qualsevol municipi dels voltants. Es pot sol•licitar més informació en el telèfon 663 001 789 o en l'email unisocietat@leliana.es.
 
La primera promoció de Unisocietat a l'Eliana acaba de concluore el tercer i últim curs del cicle, per la qual cosa més de 80 alumnes, acompanyats de les seues famílies i autoritats locals i de la Universitat de València, celebraran l'acte de la seua graduació acadèmica el pròxim 20 de juny a les 19:00 hores en l'Auditori Municipal.
 
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon