Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Festival Solidari Trapping Vallbona,dissabte 13 de maig; a la Pobla de Vallbona

La Pobla de Vallbona celebrarà este dissabte - a la Explanada Petrés Camí Más de Tous-  el festival Trappin Vallbona, un festival de Música Rap i Trap. El concert comptarà amb la participació de Bejo, Blondie Bad Company, B-Yen, Unknown People, Young Shiva, Seth, Delacueva, Rudo Lens x Tentative i com a artistes locals Roby i Lunatik Crew.
Al llarg de la vesprada s'ha organitzat un concurs de lluita de galls amb la participació d'una trentena de coneguts cantants de hip hop de tota la comunitat. A més, es realitzaran exhibicions de hip hop per part de l'escola de Balls Urbans de la Pobla.

El festival començarà dissabte a les cinc de la vesprada en l’espai P3, al costat de l’institut la Vereda, i està previst que dure fins a les 6 del matí per facilitar el trasllat dels joves amb transport públic. A més, previ a l'obertura del festival, dissabte a les 10 se celebrarà una exhibició de grafitis. A més al llarg del dia hi haurà servici de menjar i beguda per als assistents.

L'esdeveniment s'organitza amb caràcter solidari, ja que l'entrada és gratuïta i només s'ha d'aportar 1 quilo d'aliments no peribles. Tot el que s'arreplegue anirà destinat a Creu Roja, Banc d'Aliments i Cáritas.

La regidora de joventut, Lucía Sanchis, ha destacat que hi ha una gran mobilització entre els joves per assistir a este acte. «És un festival que ens han sol·licitat els mateixos joves i ara este estil de música està molt de moda, per això esperem que tinga una afluència massiva», ha manifestat Sanchis. L'any passat la Pobla va acollir una trobada de lluita de galls que va ser tot un èxit.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon