Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Set llocs de treball ha creat l'Ajuntament de La Pobla de Vallbona aprofitant diferents subvencions

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha creat 7 llocs de treball gràcies a l’obtenció de diferents subvencions per a l’ocupació. Les ajudes arriben a través de la Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i finançats pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Pla d’Ocupació de la Diputació de València. Es tracta de llocs de treball per a la realització de obres i serveis d’interés general.

En este sentit, a través del programa EMCORP s’han contractat dos peons en situació de desocupació per un període de 3 mesos en els quals col•laobraran amb la brigada d’obres. L’Ajuntament de la Pobla ha aconseguit a través d’este programa una subvenció de 9.000 euros.

A través del programa EMCOLD l’Ajuntament ha obtingut una subvenció de 20.000 euros amb la qual s’ha contractat un tècnic per a l’orientació laboral. El període de contractació és de prop de 7 mesos i durant este termini realitzarà tasques d’orientació a persones en situació de desocupació de llarga duració, i formació en cerca de treball.

Per a l’ocupació jove, a l’Ajuntament se li ha concedit una subvenció de 16.764 euros  del programa Salari Jove. Amb estos diners s’han pogut contractar dos joves durant 6 mesos. El perfil dels contractats és de grau en dret i grau en gestió d’administració pública.

A més, l’Ajuntament ha obtingut una subvenció d’11.432 euros a través del programa EMCORD.  Amb esta ajuda s’ha pogut contractar a dos persones desocupades de llarga duració amb més d’un any inscrits al SERVEF i que havien realitzat diferents itineraris d’inserció laboral personalitzat. Els perfils dels contractats ha estat d’un fuster i un electricista i el període de contractació ha estat de 3 mesos.

Per últim, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona té concedida una subvenció de 33.000 euros de la Diputació de València per a plans d’ocupació. Aniran destinats a persones desocupades de llarga duració i es tindran en compte criteris socials i econòmics. El procés de selección es farà a través del SERVEF.

El regidor de Desenvolupament Local, Javier Nóvoa, ha destacat “l’interés de l’Ajuntament i la diligència dels funcionaris a l’hora de demanar subvencions per poder crear llocs de treball. Crear ocupació és el principal objectiu de l’equip de govern i per això no deixem escapar cap subvenció que ens permeta ajudar els veïns. Enguany gràcies a diferents programes hem pogut aconseguir 90.000 euros per a ajudar als veïns a reintroduir-se al món laboral. Tot i no ser suficient és un pas més per a disminuir la atur


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon