Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Assemblea del Col·lectiu d'EUPV de Riba-roja decideix trencar amb Riba-roja Pot fins que no canvie d'interlocutor

 L'Assemblea celebrada divendres passat  10 de febrer va ratificar el suport al seu regidor Rafa Gómez i va valorar la greu situació i els atacs continuats del portaveu de Riba-roja Pot Rubén Ferrer adoptant la decisió de cessar les relacions fins que el grup de Podem de Riba-roja no canvie d'interlocutor.

L'organització es  manifesta farta dels atacs personalitzats i injustificats que des del primer dia després de les eleccions municipals de maig 2015, ha vingut rebent, la pròpia Esquerra Unida i el representant en el consistori Rafa Gómez per part del portaveu de Riba-roja Pot, Rubén Ferrer.

Els greus esdeveniments ocorreguts, segons els quals, el regidor Rubén Ferrer va intentar gravar les converses d'altres regidors del Consistori, han donat pas a un nombre de declaracions i a un escàndol local en el qual el portaveu de Riba-roja Pot es troba implicat.  Tant el PSPV-PSOE, com COMPROMIS,  han demanat la seua dimissió. Ara Esquerra Unida, no sol·licita la seua dimissió, però deixa clar que no admetrà cap diálog, ni acostament, mentre l'interlocutor siga Rubén Ferrer.  

Dimecres que ve 15 de febrer ha sigut convocat un Ple Extraordinari per a la constitució d'una Comissió d'Investigació  que pose llum a les activitats reconegudes pel regidor de Podem Rubén Ferrer, encara que negades posteriorment quan l'escàndol sobrepassava els límits que va poder controlar.

La nota emesa per l'organtizació d'esquerres de Riba-roja és la següent

Quant des de Esquerra Unida Riba-roja, decidirem entrar al Govern Local el férem amb la ferma decisió de construir un govern alternatiu als governs del Partit Popular que durant dos dècades havien desfet les possibilitats d’avançar en drets socials, i en polítiques d’igualtat, que havien desenvolupat un model urbanístic totalment insostenible i contrari a la protecció del medi ambient, i que deixaren uns conters amb un risc potencial de 40 milions de euros.

En aquell moment prenguérem la decisió de participar i signar el pacte de L’Ateneu com a marc ideològic per contribuir a eixa alternativa. Seguérem i som conscients per la nostra experiència en la Corporació de les dificultats que ens presentaven per dur endavant un projecte que precisava de recolzament numèric e ideològic, per que ara si teníem l’oportunitat de revertir la situació. 

Decidirem també participar al govern de forma activa sumant tots els vots que feren possible l’alternativa, contribuint a construir la estabilitat necessària per fer realitat el canvi. Som realistes y sabem que ni siquiera en dos legislatures l’aconseguirem, que ara mes que mai es precís arribar a acords i dialogar constantment. Riba-roja Pot, per el contrari ha rebutjat els intents continuats de participar al Govern, assumint responsabilitats de àrees municipals, e inclús de participar a les reunions de govern.

Des de el nostre col•lectiu em fet el possible en primer lloc per sustentar eixe Govern que dificulte al Partit Popular tindre l’opció de Governar, i per altra part consensuar i dialogar propostes amb la resta, i en especial amb Riba-roja Pot per la nostra coincidència ideològica.

Al contrari des de l’inici de la legislatura actual hem rebut un atac constant de Riba-roja Pot al nostre col•lectiu i a la tasca municipal que fa el nostre Regidor. Les acusacions i mentides no contrastades amb el nostre col•lectiu han segut de forma constant i a hores d’ara l’actuació de Rubén Ferrer ha traspassat totes les línies roges que nosaltres podem admetre.

Per tant hem decidit que fins no tingam altres interlocutors/es que representen en la Corporació a Riba-roja Pot, es vegem en la obligació de trencar qualsevol intenció de diàleg i apropament polític.

cartell de la candidatura municipal  d'EUPV a Riba-roja del maig de 2015- al centre Rafa Gómez


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon