Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona rebrà 74.000 euros per a Inversions Financerament Sostenibles

 L'ajuda arriba a través d'un conveni singular entre el consistori i la Diputació de València i va destinada a millorar les instal•lacions esportives del municipi.

 La inversió permetrà recuperar espais com el camp de futbet de la urbanització Pobla Real. Este dimecres l'Ajuntament ha firmat l'acta de replanteig per iniciar les obres de pavimentació d'una pista que fins ara era de terra. També es substituiran les porteries de ferro deteriorades pel pas dels anys, amb problemes a les soldadures i que suposaven un problema de seguretat

La segona de les inversions es destinarà a la construcció d'un rocòdrom a l'interior del Pavelló Municipal. Serà el segon rocòdrom del municipi i en este cas suposarà comptar amb un equipament cobert que augmente les possibilitats d'ús. En el mateix Pavelló Municipal es repararan les goteres existents.

Per últim, l'Ajuntament repararà la tanca metàl•lica del trinquet municipal, una instal•lació que en l'últim any ha experimentat un increment en el seu ús. D’esta  manera s’evitarà la pèrdua de pilotes que suposaven els trencalls actuals. També s’atendrà una de les principals reivindicacions dels usuaris i s’adquirirà un marcador electrònic de primer nivell que permetrà modernitzar el recinte.

La regidora d’esports, Iris Marco, ha destacat que la subvenció “servirà per atendre les necessitats més urgents que tenien les infraestructures esportives municipals i permetrà rehabilitar aquelles que es troben més deteriorades”. 
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon