Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diputació col·laborarà amb la Generalitat per al manteniment de 247 Col·legis Públics, alguns a Camp de Túria

 D'altra banda, seran els Ajuntaments els qui realitzen la contractació de les obres de manteniment dels CEIP, per la qual cosa el Pla servirà per a dinamitzar econòmicament als municipis.

El pròxim 9 de novembre la vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, es reunirà amb el conseller d'Educació, Vicent Marzà, per a ultimar els detalls del Pla, entre ells la seua temporalitat. 

Amigó ha destacat la necessitat de col·laboració entre ambdues institucions en pro de l'educació. La vicepresidenta ha assenyalat que una de les prioritats del Govern del Botànic és “apostar per la qualitat de l'ensenyament públic”, per al qual és essencial “transferir als ens locals els recursos necessaris per a efectuar aquestes tasques de manteniment”. El manteniment de les escoles públiques és una competència compartida entre la Conselleria d'Educació i els Ajuntaments que suposa, especialment per a aquests últims, una important inversió de recursos econòmics i humans per al seu desenvolupament i manteniment. La llista de centres, prevista en el Pla i ordenada segons criteris tècnics per la Direcció territorial d'Educació de València, comprèn quatre nivells de prioritat en funció de la urgència de les obres, relacionades amb treballs de pintura i reparació o substitució de finestrals. D'altra banda, seran els Ajuntaments els qui realitzen la contractació de les obres de manteniment dels CEIP, per la qual cosa el Pla servirà per a dinamitzar econòmicament als municipis.

La Diputació de València col·laborarà amb la Generalitat Valenciana en les obres de conservació i manteniment de 247 centres d'educació primària a través d'un Pla de Manteniment d'Infraestructures que suposarà una inversió d'uns 75 milions d'euros i reforçarà l'acció dels municipis en la garantia d'aquest servei bàsic.

El pròxim 9 de novembre la vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, es reunirà amb el conseller d'Educació, Vicent Marzà, per a ultimar els detalls del Pla, entre ells la seua temporalitat. Amigó ha destacat la necessitat de col·laboració entre ambdues institucions en pro de l'educació. La vicepresidenta ha assenyalat que una de les prioritats del Govern del Botànic és “apostar per la qualitat de l'ensenyament públic”, per al qual és essencial “transferir als ens locals els recursos necessaris per a efectuar aquestes tasques de manteniment”. El manteniment de les escoles públiques és una competència compartida entre la Conselleria d'Educació i els Ajuntaments que suposa, especialment per a aquests últims, una important inversió de recursos econòmics i humans per al seu desenvolupament i manteniment. 

La llista de centres, prevista en el Pla i ordenada segons criteris tècnics per la Direcció territorial d'Educació de València, comprèn quatre nivells de prioritat en funció de la urgència de les obres, relacionades amb treballs de pintura i reparació o substitució de finestrals. D'altra banda, seran els Ajuntaments els qui realitzen la contractació de les obres de manteniment dels CEIP, per la qual cosa el Pla servirà per a dinamitzar econòmicament als municipis.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon