Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'Eliana del 24 de novembre al 14 de desembre, una exposició d'arts plàstiques reflexiona sobre el PODER, ús i abús

Amb motiu de la presentació de la col·lecció de contes 'Llibres del Cocodril' de Jordi Garcia Vilar; una relació de contes molt lligats a l'Eliana, fins al punt que el primer de la col·lecció 'cocodril. Cocollibre' és un personatge que va nàixer a L'Eliana fa ja 30 anys. Altres sis contes de la col·lecció es basen en personatges que naixen en el CEIP Verge del Carme.

Per què és tota aquesta concentració al CEIP?. Per la molt important raó de que l'autor del llibre, Jordi Garcia Vilar, és Mestre del Col·legi.

L'exposició es monta sota l'excusa del 7º dels contes ''Assemblea en la Selva' És un conte basat en una faula clàssica.  Tracta de fer evident  L’ABÚS DE PODER  que es dona a la nostra societat d’unes classes socials sobre altres. La seua lectura convida a abordar les relacions de poder que s’estableixen entre les persones i grups humans en tots els contexts de convivència: parella, família, escola, treball, societat... Cada persona lectora, segons la seua edat, pot fer una interpretació diferent aplicada al seus àmbits d’experiència personal i social.

La importància i actualitat del tema que proposa el conte i el fet de presentar-lo, ha generat unes propostes coordinades per l’autor del llibre i a la que s’han sumat moltes persones. Aborden el tema des de diversos punts de vista i a través d’un conjunt d’activitas que es realtzaran del 24 de novembre al 14 de desembre AL CENTRE SOCIOCULTURAL:

MOSTRA D’ARTS PLÀSTIQUES, “EL PODER. US I ABÚS”, al Centre Sociocultural amb la participació de 20 artistes.  INAUGURACIÓ 24 DE NOVEMBRE a les 19 h. amb lectura dramatitzada a càrrec del Club de Lectura, actuació del Cor de L’Eliana i Paco Muñoz i més actuacions sorpresa..


ACTIVITATS  AL CENTRE SOCIOCULTURAL
 
 DIJOUS  24  DE NOVEMBRE a les 19 h.

- PRESENTACIÓ DEL LLIBRE  “ASSEMBLEA A LA SELVA”  de Jordi Garcia  (Ed. DENES)
-INAUGURACIÓ MOSTRA D’ARTS PLÀSTIQUES, de 22 artistes.
  L’acte tindrà diverses actuacions: amb: Lectura dramatitzada a càrrec del Club de Lectura, Cor de L’Eliana, el cantant Paco Muñoz i més sorpreses.

DIMARTS DE NOVEMBRE 29 a les 18’30 h.
-  PROJECCIÓ de la pel•lícula EL PROCESO d’Orson Wells

DIJOUS 1 DE DESEMBRE A LES 19 H.
-  TAULA REDONA: “EL PODER A LA VIDA DE LES PERSONES”
DILLUNS 12 DE DESEMBRE A LES 19 H.
-  SESSIÓ JAM POÉTICA  a l’espai d’’exposició.
 DIMECRES 14 DE DESEMBRE A LES 18 H.
.   CLOENDA: VISITA GUIADA I TERTÚLIA amb alumnat d’EPA i artistes que han exposat. OBERT AL PÚBLIC.

MATINS DE 9’30 A 12’30 AL LLARG DELS 15 DIES (del 24, novembre al 14, desembre) VISITES GUIADES a l’exposició dels centres educatius i associacions i grups que ho sol•liciten 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon