Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'invertiran 28 milions en un Pla d'Ocupació entre Generalitat, Diputació i Ajuntaments

El projecte invertirà 28 milions d'euros i compta amb la col•laboració de la Generalitat, les diputacions de València, Castelló i Alacant, els ajuntaments i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies  Per a impulsar la contractació de joves i aturats de llarga durada. (23 millions Generalitat i 5 millions Diputacions)

El Pla d'Ocupació de la Generalitat invertirà un total de 28 milions d'euros a la Comunitat per a “finançar els costos salarials per a persones desocupades que contractaran els ajuntaments per a obres o serveis d'interès general o social”, segons ha explicat el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha signat un conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana, les diputacions de Castelló i Alacant, i els ajuntaments valencians per a impulsar la contractació de joves i aturats de llarga durada. La Generalitat aportarà 23 milions d'euros al pla i les diputacions complementaran les ajudes amb altres cinc milions d'euros.

La Diputació de València destinarà tres milions d'euros a través del seu pla d'Ocupació, que s'engegarà a partir del mes de setembre, per a complementar les ajudes de la Generalitat Valenciana en aquesta matèria i ampliar així el nombre de persones que puguen participar.

Jorge Rodríguez ha assegurat que amb aquest pla “estem aconseguint un doble objectiu: lluitar de manera unida i conjunta contra la xacra de l'atur i millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de les nostres comarques”. Així mateix, el president de la Diputació ha assenyalat que l'objectiu és “generar llocs de treball de qualitat, garantint el salari mínim interprofessional amb contractes d'entre tres i sis mesos de durada”.

Per la seua banda, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha agraït la col·laboració mostrada per totes les institucions que han participat i ha reiterat la seua voluntat de donar “capacitat i il·lusió a gent que, en moltes ocasions, ho ha perdut” a causa de les circumstàncies econòmiques.

“És molt important en aquests moments de crisis, no solament econòmica sinó també política, que els ciutadans sàpien que el que ens han d'unir sempre a les institucions són els seus problemes i, per tant, hem de fer tot l'esforç que siga necessari per a cercar solucions en aquests problemes fonamentals”, ha explicat president de la Generalitat.

Ahir En l'acte de presentació  del Pla també han participat els presidents de les diputacions de Castelló i Alacant, Javier Moliner i César Sánchez, respectivament, així com el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro, i el director general d'Administració Local, Antoni Such.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal