Quatre de les obres acordades amb la Participació Ciutadana ja estan en marxa a l'Eliana Quatre de les obres acordades amb la Participació Ciutadana ja estan en marxa a l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Quatre de les obres acordades amb la Participació Ciutadana ja estan en marxa a l'Eliana

La despesa de les quatre obres suposa un 63% dels 100.000 euros d'inversió municipal destinada a les propostes del Consell de Participació Ciutadana de 2015.
 
Són la construcció d'un parc d'agilitat per a gossos, la il•luminació de Entrepins, el condicionament de la vorera del Garbí i l'adequació de guals són les primeres propostes executades dels Pressupostos Participatius de 2016.

En les últimes setmanes, s'ha començat a treballar en les primeres obres arreplegades en el Pressupost Participatiu d'enguany i que estan totalment finançades amb fons propis de l'Ajuntament de l'Eliana. Aquestes quatre actuacions formen part d'un total d'onze propostes plantejades pel Consell de Participació Ciutadana en 2015 i que van ser aprovades per a ser incloses en els pressupostos del 2016.

L'obra de condicionament de la vorera del Col•legi Públic el Garbí estarà finalitzada en els pròxims dies, mancant els treballs de jardineria. En aquesta actuació, en la qual s'han invertit 20.000 euros, s'està repavimentando la vorera situada enfront del centre i que anteriorment era un carril bici. D'aquesta manera la vorera quedarà reservada per als vianants mentre que els ciclistes podran utilitzar el nou carril bici, situat en la calçada i que anirà protegit amb separadors de cautxú. Per a salvar el desnivell entre la vorera i la calçada s'instal•laran unes jardineres, que seran ultimades en les pròximes setmanes.

També s'han començat les obres per a dotar d'enllumenat públic al camí que limita amb el bosc de Entrepins. El vial perimetral que condueix al baixador del metre quedarà il•luminat gràcies a la instal•lació de 9 fanals, incrementant la seguretat i visibilitat dels vianants. La inversió en dotació d'enllumenat a aquesta zona ascendeix a 15.000 euros i està previst que les obres finalitzen l'última setmana de setembre.

D'altra banda, en la pinada Ramón Navarrete s'han engegat les obres per a la construcció d'un circuit agility caní, que estarà acabat per a finals d'agost. Aquest recinte, la inversió del qual aconsegueix els 13.000 euros, anirà clos i comptarà amb diferents obstacles per a l'entrenament de gossos.

L'única obra que ja ha sigut totalment executada és l'adequació de 16 guals, que ha suposat una inversió de 15.000 euros. Amb aquesta intervenció s'han millorat les rampes de passos de vianants elevats en l'Avinguda Poliesportiu, en el Carrer General Pastor, en la Gran Avinguda i en l'Ambulatori.

 
 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal