Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Eliana instal·la dispensadors de borses per a la recollida d'excrements canins

La campanya de tinença responsable d'animals, duta a terme per l'Ajuntament de l'Eliana, inclou la instal•lació de dispensadors de borses i cartelleria informativa en punts clau de la localitat.

Continuan la campanya de conscienciació sobre la tinença responsable d'animals, amb la qual es pretén sensibilitzar als propietaris d'animals de companyia sobre les molèsties que pot generar en la resta de ciutadans un comportament incívic.

Per açò, s'han instal·lat recentment a l'Eliana cinc dispensadors de borses per a la recollida d'excrements canins. Aquests dispensadors, denominats SANE-CAN, també permeten el dipòsit de les borses usades en les papereres integrades en cada unitat. A més dels dispensadors, s'han col·locat quinze cartells informatius en els quals es recorda la multa de 90 euros per no arreplegar els excrements de les mascotes. Tots els elements citats estan situats en entorns urbans en els quals s'ha detectat una major problemàtica en aquest aspecte, com el Parc de la Pinada, l'Avinguda Corts Valencianes i la Plaça d'Espanya, entre uns altres.

Aquesta acció, la inversió de la qual ascendeix als 3.500 euros, està finançada amb fons propis i s'emmarca dins de la partida pressupostària “Senyalització, civisme, vies i espais públics”, que es va executar durant el mes de juliol. Aquesta partida també va incloure la instal·lació de 6 cartells de prohibició de fumar en àrees de jocs infantils.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal