L'Eliana preguntarà a la ciutadania per a triar la ubicació definitiva del mercat ambulant dels dimecres L'Eliana preguntarà a la ciutadania per a triar la ubicació definitiva del mercat ambulant dels dimecres
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana preguntarà a la ciutadania per a triar la ubicació definitiva del mercat ambulant dels dimecres

El pròxim 13 de juliol l'Eliana realitzarà, per primera vegada, una consulta a tots els veïns i veïnes majors de 16 anys perquè s'impliquen i prenguen una decisió sobre la ubicació del mercat ambulant.

L'Ajuntament de l'Eliana continua avançant en matèria de participació ciutadana. El passat mes d'abril, la localitat del Camp de Túria va posar en marxa el portal "L'Eliana Participa", permetent als veïns i veïnes implicar-se en la configuració dels pressupostos 2017, donat que tota la inversió pròpia la determinarà la ciutadania amb les seues propostes i vots.

L'Ajuntament de l'Eliana ha organiza la celebració d'una consulta ciutadana a través del portal web L'Eliana Participa (www.lelianaparticipa.és) entre els veïns i veïnes empadronats en la localitat, majors de 16 anys, per a decidir la ubicació del mercat ambulant dels dimecres, una vegada hagen conclòs les obres de rehabilitació de l'edifici de la Plaça del Mercat. La consulta es perllongarà una setmana des del dimecres 13 fins al dimecres 20 de juliol. A més de la votació electrònica a "L'Eliana Participa" les 24 hores del dia, aquells veïns que ho preferisquen podran votar físicament en l'urna habilitada en el mercat (plaça Lluís Escrivà) els dos dimecres (13 i 20 de juliol) en horari de 9:00 a 12:00 hores, on un representant de l'ajuntament els assistirà en la votació.
 
L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha manifestat que "estem fent un gran esforç per crear nous mecanismes que faciliten la participació de la ciutadania en la gestió pública d'aquells assumptes d'interès general" i ha afegit "vam fer un pas molt important amb els pressupostos i ara aquestes consultes ens van a permetre acostar la presa de decisions a tota la societat. El nostre equip de govern vol que la gent participe i no es limite a votar cada quatre anys". Per la seua banda, la regidora de govern obert i participació ciutadana, Mercedes Berenguer, ha declarat "volem prémer l'opinió de la ciutadania a través d'aquest mecanisme. L'ajuntament no té major interès en una o una altra ubicació, sabem que hi ha gent que li agrada molt el nou espai i altres persones que prefereixen l'antic, amb el que el més democràtic és sotmetre-ho a votació".
 
El procediment de la consulta és molt senzill. Després d'accedir a www.lelianaparticipa.és a partir del 13 de juliol, s'habilitarà la consulta en la qual podran participar tots els empadronats a l'Eliana majors de 16 anys. Després de seleccionar l'opció per la qual es vota, s'introdueix el DNI del votant i un número de telèfon mòbil. Una vegada comprovat pel sistema la validesa del DNI, el veí o veïna rebrà una clau en el seu mòbil que haurà d'introduir en la plataforma per a validar el vot.


 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal