Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dos xiquets de La Pobla de Vallbona reben la primera cerimònia de benvinguda a la comunitat

La cerimònia ha tingut lloc a la Casa Gran i després dels parlaments de diversos familiars ha sigut la primera tinent d'alcalde, Iris Marco, qui ha donat esta benvinguda social als xiquets com a veïns de ple dret del municipi i els ha fet entrega de la "Carta de Benvinguda a la Comunitat" acompanyat pels pares i familiars de Maia i Asier.

La Pobla de Vallbona ha celebrat la primera cerimònia de benvinguda a la comunitat a dos nadons del municipi. Maia i Asier, dos bessons de set mesos, han sigut els primers xiquets de la Pobla que han rebut este reconeixement simbòlic, que no atorga cap tipus de privilegi ni prioritat.
 
La regidora ha destacat també la importància d'educar en valors com ara la tolerància, el respecte a la diversitat i la solidaritat i ha recordat alguns articles de la Declaració Universal de Drets del Xiquet de 1959 així com de l'article 27 de la Constitució que fa referència a l'educació.
 
Este acte simbòlic ha servit per a expressar de manera pública el compromís dels pares i de l'Ajuntament per defensar la condició dels xiquets com a ciutadans lliures i iguals en drets i deures. Els pares, que han volgut celebrar mitjançant una cerimònia l'arribada dels seus fills, han agraït la benvinguda per part de l'Ajuntament i s'han compromés a defensar els drets dels nadons.
 
La Pobla de Vallbona se suma així a molts altres municipis que ja celebren este tipus d'actes simbòlics per a donar la benvinguda als nous membres de la comunitat.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal