Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de la Pobla s’adherix al portal de transparència del Ministeri d’Administracions Públiques

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona s'ha adherit al portal de transparència que oferix el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques a tots els municipis. Es tracta d'una ferramenta per a les entitats locals que ajuda a l'eficiència pública, ja que inclou la informació centralitzada que ja es remet periòdicament des del departament d'Intervenció dels ajuntaments. També permet la possibilitat d'integrar altres serveis públics electrònics (informació jurídica, pressupostos, etc).

El portal actual està desactualitzat conscients que cal un canvi tecnològic en la publicació. Per este motiu des de la Regidoria de Transparència s'està treballant des del primer dia amb la Diputació de València i amb el seu programa Estratègia Go per a Govern Obert amb l'objectiu d'oferir al ciutadà un portal actualitzat i amb una informació de fàcil accés.

Actualment el nou portal de transparència està en fase de proves per a començar a migrar les dades definitives en les pròximes setmanes. Es tracta d'un treball a mitjà termini que anirà fent-se progressivament donat el volum d'informació i de dades que cal fer públiques.
Amb la renovació i actualització del portal de transparència es pretén que la informació pública vinculada a l'Administració local (adjudicació d'obres, contractes, els pressupostos anuals, convenis, etc) siga accessible i pública per a tota la ciutadania.

Des de la Regidoria de Transparència s'ha posat a disposició de la ciutadania d'una bústia per a què puguen fer els seus suggeriments en matèria de transparència a través del correu transparencia@lapobladevallbona.es
El portal de transparència del Ministeri d'Administracions Públiques respon a les necessitats dels ajuntaments en matèria de transparència després de superar moltes proves per part dels tècnics del ministeri. Actualment més d'un centenar de municipis de la província de València s'han adherit a esta ferramenta. La major part d'ells està preparant el seu portal i es troba en fase d'actualització de dades i 25 municipis el tenen ja publicat i en funcionament.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon