Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana inclourà en el Dia de la Dona 2016 una trobada de dones artistes, entre altres activitats

El regidor de Polítiques d'Ocupació, Igualtat i Drets Socials de l'Ajuntament de l'Eliana, Jose Lorente, va donar a conèixer el dijous dia 14 un avanç del programa d'actes per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2016 en el municipi. A l'acte, que va tindre lloc en el Centre Sociocultural, van acudir representants d'associacions, partits polítics i mitjans de comunicació de la localitat.

Entre les principals novetats destaquen un concurs de cartells i la celebració d'una trobada de dones artistes.

Una de les principals novetats és la convocatòria d'un concurs de cartells que el seu objectiu és sensibilitzar sobre la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, així mateix, el cartell guanyador serà la imatge de la campanya. A ell podran presentar-se totes les persones majors de 12 anys que ho desitgen i el termini de presentació de treballs estarà obert des del 15 de gener fins al 4 de febrer de 2016. Hi haurà dos premis, un atorgat per un jurat professional, dotat amb 600 euros, i un altre per votació popular amb 300 euros. Els premis es lliuraran a les persones guanyadores el dia 4 de març en la jornada d'inauguració.

Una altra novetat és la celebració de la trobada “Dones ocupen el carrer”, que constituirà una mostra en espais públics i privats de la localitat de diverses activitats culturals i artístiques realitzades per dones. Les dates previstes per a este acte seran els dies 5 i 6 de març de 2016. Podran participar com a expositores totes les dones del municipi que vulguen compartir el seu treball, així com tots els comerciants, associacions i persones que cedeixen els seus espais privats -jardins, habitatges o locals- com a espais expositius. També es contempla la possibilitat de participar com a voluntaris en l'organització de l'esdeveniment. El termini d'inscripció és del 15 al 29 de gener de 2016. Paelles, cinema i teatre completen les activitats que tindran lloc el pròxim mes de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona. 

Un momento de la presentació



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal