Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diputació col.laborarà amb Benissanó assessorant per a redactar el catàleg de béns


La diputada d'Assistència i Assessorament Municipal, Conxa Garcia, ha rebut a l'alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, i al tinent d'alcalde d'aquest ajuntament, Rafael Navarro, per a atendre la petició que els tècnics de la Diputació redacten el catàleg de béns immobles del seu municipi.
Conxa Garcia li ha confirmat a l'alcaldessa que aquest tema "és prioritari per a molts consistoris que no tenen capacitat adquisitiva ni de personal per a assumir la redacció ni actualització dels béns que repercuteixen i de manera fonamental en la comptabilitat municipal".
D'altra banda, l'alcaldessa Navarro ha demanat ajuda a la diputada d'Assessorament i Assistència Municipal perquè la Diputació faça una auditoria de qualitat per a millorar el funcionament de l'ajuntament.
La diputada Garcia ha dit que durant enguany 2016 va a atendre les sol·licituds de tots els ajuntaments que segons les competències de la Diputació poden sol·licitar-les. Així doncs, la redacció dels Planes Generals, dels Catàlegs de Béns, l'assessorament de tècnics dels col·legis professionals i els plans d'ocupació s'intentaran explotar al màxim possible.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal