Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana modifica l'ordenança de l'Impost de vehicles per a bonificar als electrics

L'Ajuntament de l'Eliana rebaixarà la quota de l'impost de vehicles elèctrics en totes les seues categories, de bateria, híbrids, enchufables i elèctrics d'autonomia estesa.
La corporació municipal ha modificat l'Ordenança Fiscal Reguladora de l'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica, per a aplicar una bonificació sobre la quota de l'impost a tots els propietaris de vehicles amb motor elèctric. L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que “estos vehicles tenen importants avantatges per a la protecció del medi ambient” i ha afegit que “anem a seguir treballant per implementar accions municipals per al foment i el respecte del medi ambient amb l'objectiu d'avançar cap a un model de mobilitat cada vegada més sostenible i respectuós amb el nostre entorn”.
Segons fonts municipals, el procediment a seguir pels propietaris d'un vehicle d'estes característiques consistirà a acudir a l'àrea de gestió tributària de l'ajuntament per a instar la seua concessió. L'ordenança també contempla una bonificació als vehicles històrics o a aquells que tinguen una antiguitat mínima de 25 anys.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal