Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja: Esquerra Unida aconsegueix l'aprovació del ple de mesures en favor de les persones amb discapacitat


La proposta ha sigut presentada pel grup de Esquerra Unida: Rafa Gómez (cap de llista per a les locals 2015) i Carmen Folgado (portaveu actual del grup)
.
Des d'ara tindran dret a una xicoteta subvenció anual per a col·laborar amb les despeses que els suposa

La proposta va ser aprovada en el ple celebrat ahir 4 de maig i es concreta que les persones amb discapacitat igual o superior al 33%, i menors de 21 anys, puguen  gaudir des d'ara d'una xicoteta ajuda de 150 euros anuals sense tenir en compte la renda familiar i fins a 300 euros per a les famílies que no superen la renda establida per a la resta d'ajudes individuals.
 
L'objectiu del grup és crear els establiments necessaris en el municipi perquè no calga eixir de ell

Amb aquest pas, Esquerra Unida es mostra satisfeta parcialment perquè és un pas més que s'avança en la baralla constant en favor de la igualtat d'oportunitats i per millorar les condicions de vida de les famílies afectades,   peró  però l'objectiu real que manifesta l'organització d'esquerres és aconseguir en el municipi, perquè no calga peregrinar fora d'ell:  Es tracta, segons informen,  per exemple 'd'Aula de Comunicació i Llenguatge, Centre de dia específic, d'estimulació primerenca, Centres específics d'Educació especial i  tractaments específics'.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal