Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

I. Blanco dimiteix de les responsabilitats en EUPV: 'Ja sabem tots que el resultat ha sigut injus'

El cap de llista en les eleccions a la Generalitat i un dels líders més valorats segons totes les enquestes ha assumit com a responsabilitat política que els resultats de les eleccions de la seua organització li obligaven a dimitir.

La dimissió d'Ignacio Blanco respon a un sentit de l'ètica en la política i una forma d'entendre el servei dels dirigents a les idees que representen i als seus votants.

En la carta que ha dirigit Ignacio Blanco a tots els militants de l'organització i que transcrivim, deixa clar que a pesar que assumeix la seua responsabilitat política, entén que el projecte d'Esquerra Unida ha de seguir i és viable.
Ignacio Blanco


'Benvolgudes companyes, benvolguts companys:

M’adrece a tota la militància per a agrair-vos el suport i el vostre important esforç en la campanya electoral. Així mateix vull traslladar-vos directament la meua decisió d'assumir la responsabilitat política que em correspon com a candidat de la coalició liderada per Esquerra Unida en les eleccions autonòmiques. Ja sabem totes i tots que el resultat ha sigut injust, profundament i dolorosament injust, però açò no és obstacle per a fer el que crec que correspon en aquestes circumstàncies. Estic molt orgullós del treball realitzat en el grup parlamentari durant tota la legislatura i en la candidatura autonòmica durant la campanya electoral, però evidentment no puc estar orgullós del resultat que ens ha situat per sota de la barrera del 5% que la Llei Electoral Valenciana exigeix per a accedir a les Corts.

D'acord amb el meu sentit de la responsabilitat, demà divendres assistiré a la reunió de la Comissió Executiva d'EUPV per a analitzar els resultats electorals i la situació política i financera en què queda la nostra organització, i després presentaré la dimissió irrevocable com a membre de la mateixa. Per descomptat, participaré en el pròxim Consell Polític Nacional, per a prendre en consideració les reflexions del màxim òrgan de direcció d'Esquerra Unida i fer també les meues aportacions crítiques i autocrítiques. No vull detallar-les en aquesta carta, conscient que podria arribar a fer-se pública, per respecte als temps i les formes del debat col·lectiu.

Continue pensant que EUPV és el millor projecte polític per a la defensa de la classe treballadora i del País Valencià, i com a militant seguiré aportant el meu esforç, els meus coneixements i la meua experiència per a intentar situar aquesta organització a l'altura del temps històric que ens ha tocat viure.

Compteu amb mi per a tot allò en què puga ser-vos útil.

Una abraçada fraternal.

Salut i república!'
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal