Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja va rebre a Cayo Lara en l'acte de presentació de la candidatura d'Esquerra Unida


Dissabte passat el parc Maldonado de Riba-roja de Túria va rebre a Cayo Lara, Marga Sanz iIgnacio Blanco en l'acte de presentació de la candidatura oficial d'Esquerra Unida de Riba-roja. Més de 300 persones van assistir a l'acte, que va incloure la presentació de les i els caps de llista de la resta de municipis de la comarca de Camp de Túria.

Carmen Folgado, portaveu municipal d'Esquerra Unida de Riba-roja, va ser l'encarregada depresentar l'acte, en el qual la necessitat de retornar la veu a un poble massacrat per les polítiques d'agressió social i el paper d'Esquerra Unida en la lluita contra la corrupció devastadora a el País Valencià van ser els protagonistes.

Rafa Gómez, candidat a l'alcaldia d'Esquerra Unida de Riba-roja, va recordar les innombrables propostes del grup municipal d'Esquerra Unida en l'Ajuntament i la frustrant utilització que el PP fa de la seua majoria absoluta a l'hora de rebutjar totes i cadascuna d'elles. L'Ajuntament de Riba-roja no està representant els interessos de la majoria, sinó imposant la seua doctrina amb finalitats especulatives.” Així mateix, va destacar la importància de l'Educació com un eix fonamental de la política municipal, enumerant les necessitats escolars de Riba-roja i la falta de resposta del PP. “Portem temps lluitant per a aconseguir que l'Ajuntament entenga que necessitem professors de suport, totes les Ampas són conscients d'aqueix greu problema, però ni Consellería, ni el govern municipal del PP,avancen. Va afegir quel'educació ha sigut un dels punts clientelistes que ha usat el PP” i va ressaltar l'aposta d'Esquerra Unida per “l'ensenyament públic i de qualitat”, posant l'accent principalment en l'adjectiu “de qualitat”.

Marga Sanz va destacar la lluita d'Esquerra Unida del País Valencià per aconseguir posar en el centre de la política als valencians i valencianes, en lloc de les grans empreses, els bancs i els amics del Partit Popular, que són els que s'han beneficiat de la seua gestió. Fabra està plegat al que diga el seu partit i no al que diguen els valencians. En Esquerra Unida sentim una profunda vergonya davant la impunitat i la corrupció institucionalitzades.”

Ignacio Blanco va destacar el paper principal d'Esquerra Unida del País Valencià en la lluita contra la corrupció: “hem fet més per a la lluita contra la corrupció durant aquesta legislaturaque els cinquanta-cinc del Partit Popular”. Blanco va recordar que dos de les prioritats d'Esquerra Unida són la creació d'ocupació i la lluita contra la corrupció, “hem de prioritzar la creació d'ocupació estable i de qualitat, amb drets i invertint des del públic, de manera que permeta canviar el model productiu i apostar pels sectors tradicionals, els emergents, els serveis d'atenció a les persones, la indústria i l'agricultura.”

El coordinador Federal d'Esquerra Unida, Cayo Lara, va expressar el seu desig que Riba-rojatornara a ser un poble d'esquerres “on mai més la gent torne a dipositar la confiança en els corruptesi va recordar que és una "és una necessitat democràtica desallotjar al PP de les institucions". "Anem a contribuir des del punt de vista de l'esquerra a aqueix desallotjament de les institucions del PP perquè és una qüestió d'higiene democràtica". Lara va al·ludir, a més, a les últimes reformes aprovades en el Congrés afirmant queels problemes no es resolen amb repressió: el terrorisme no es resol amb cadenes perpètues i els problemes socials que manifesta la gent protestant no es resolen endurint el Codi Penal”. El coordinador Federal va acabar el seu discurs manifestant la seua esperança per que “ les eleccions posen a cadascun en el seu lloc i al PP ho releguem a l'oposició, que és on li toca estar després dels desastres que ha muntat a el País Valencià i que es poden sintetitzar en dues paraules: és un partit de corrupció i és un partit de repressió”.
 
El Parc Maldonado va comptar, a més, amb la presència de parades de diverses associacions veïnals, polítiques i culturals com Salvem Porxinos, 22M, RSP, Talha Xirivella, Associació Valenciana d'Amistat amb Cuba José Martí i el Sindicat d'Estudiants del País Valencià.
 
Rafa Gomez
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal