Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les marxes de la dignitat confluiran en Patraix el dissabte 15 de novembre



El proper 15N les tres columnes de les Marxes de la Dignitat arribaran a la ciutat de València, el punt de confluència serà la Plaça de Patraix al voltant de les 12:00 hores.
Aquesta Marxa té com a lema: Pa, Treball, Sostre, Dignitat, No a la Corrupció i s’emmarca en la progamació de mobilitzacions per al mes de novembre que ha acordat el moviment 22M.
Les columnes eixiran dissabte 15 de novembre de les poblacions: Aldaia (Plaça de la Pipa),  Meliana i Catarroja al voltant de les 9 – 9:30 hores per caminar fins la Plaça de Patraix. En aquesta es farà una Assemblea oberta a totes les persones i organitzacions, es dinarà i, a les 17:00 hores, començarà una manifestació que anirà des de la Plaça de Patraix fins la Plaça de la Mare de Déu.
Totes les columnes confluiran dissabte 15 de novembre al voltant de les 12 hores a la plaça de Patraix de València, on es farà una assemblea, es dinarà i des d'on eixirà una manifestació, a les 17 hores, per acabar en la plaça de la Mare de Déu.

Les reivindicacions de les Marxes de la Dignitat es concreten en: no al pagament del deute, treball o renda bàsica, habitatge digne per totes i tots, no als governs de la troica, no a la corrupció i no al TTIP. A més, des del moviment 22M s'aposta per un “canvi de polítiques i de règim” per un altre “al servei de la majoria de la població”, que està patint els efectes de les “polítiques antisocials dels governs espanyol i valencià”.

Des de les Marxes de la Dignitat s’ha fet una crida a la ciutadania per sumar-se a les columnes i a les accions convocades per al proper dissabte 15N.


El 25 de novembre contra la violència maqsclista i el 26 els joves en la 'ruta de la precarietat'


Després en la mateixa línia, la campanya tracta també de visibilitzar als 45.000 joves que "han estat expulsats del sistema educatiu i als qui se'ls ha robat el dret a rebre una educació gratuïta i de qualitat". Igual que, amb motiu de l'acostament del proper 25 de novembre, dia contra la violència masclista, el manifest de la campanya mostra la seva contrarietat a la situació per la qual travessen les dones a les que amb les últimes polítiques en la matèria "se'ls nega ser propietàries dels seus cossos i se'ls relleva a l'àmbit privat ".

Per tot això, les Marxes de la dignitat fan una crida "a la rebel·lia i la mobilització dels joves per recuperar la dignitat d'una generació a la qual estan destruint el seu present, però sobretot el seu futur".

Per a això, el proper 26 de novembre, en el marc de la setmana de lluita convocada per la plataforma, fan una crida als joves perquè surtin al carrer en la mobilització de la 'Ruta de la precarietat "que es durà a terme en els diferents territoris de l'Estat i que pretén denunciar "la situació de precarietat laboral amb uns treballs temporals i condicions d'esclavitud que esgoten qualsevol projecte de futur" per al col·lectiu.

 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal