Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A diferència de la Cooperativa El Plantio, Sant Antoni segueix sense publicar analítiques de l'aigua 'potable'

Segons pot apreciar-se en les dues pàgines web, la de l'Ajuntament de Sant Antoni i la de la Cooperativa el Plantio, les analítiques de l'aigua que subministra el consistori (la zona de Sant Vicent i el poble juntament amb l'àrea de 8 d'abril), no té noves publicacions de resultats com és obligatori i com es va comprometre l'Ajuntament. No obstant açò, la Cooperativa El Plantio i  la Canyada, si que manté el seu compromís de publicació i en la seua pàgina web pot veure's l'última analítica corresponent a setembre, pendent, segons ens han informat d'actualitzar-la a la d'octubre).
Foto página web ajuntament Sant Antoni deposit aigua

L'Ajuntament, malgrat haver declarat que ha millorat la qualitat de l'aigua que subministra, gràcies a la compra d'aigua periòdicament a la Cooperativa; no obstant açò no justifica les seues analítiques i, encara que diu tenir-les, no són acccesibles pel que s'impedeix conèixer la realitat de la qualitat d'aigua que es beu en eixa zona de Sant Antoni.

Quant als famosos nitrats, la zona que subministra la Cooperativa es troba, segons l'última analítica publicada, molt per sota dels nivells màxims permesos que es troben en 50; l'analítica dóna una mitjana de 19 per a l'aigua subministrada per la Cooperativa. Tampoc s'aprecien cap dels paràmetres publicats per sobre de l'acceptable legalment.

No obstant açò l'última publicada per l'Ajuntament de Sant Antoni va ser la que donà resposta a la crisi de l'aigua dels nuclis de Sant Vicent i el poble, quan els nivells eren alts en Nitrats i altres elements i va haver de resoldre's per la compra a la Cooperativa de part del seu cabal. Des de llavors, és a dir des de març de 2014. No pot trobar-se en la web municipal cap informació sobre aquest tema.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal