Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Del 13 al 15 de maig, la Setmana per la Llengua tindrà a Mª del Mar Bonet, Cesc Freixas i Andreu Valor


Aquestes jornades se celebren per tal de reivindicar la importància de la llengua i la cultura arreu del territori catalanoparlant. Les activitats que s’engloben dins de l’esdeveniment són les següents:
-Dimarts 13 a les 10.30 conferència i debat sobre “El Diccionari Normatiu Valencià de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua” amb Jordi Colomia (Catedràtic de Filologia Catalana de la UA i coordinador del DNV de l’AVL). Tindrà lloc al Saló d’Actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la UV.
-Dijous 15 a les 10.30 conferència “La llengua occitana i la seva situació social”, a càrrec de Xavier Lamuela (Professor de la Universitat de Girona). Tindrà lloc a l’aula 206 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la UV.
-Dijous a les 18.30 concert de Maria del Mar Bonet, Cesc Freixas i Andreu Valor, tres cantants de tres territoris de parla catalana. Es realitzarà a l’Aula Magna de Medicina i Odontologia. El preu de les entrades és de 4 euros per als estudiants i 8 per al públic en general; es vendran tant en taquilla i també de forma anticipada a partir del dilluns 12 en els tres campus de la UV.
El Bloc d’Estudiants Agermanats celebra la Setmana per la Llengua els dies 13 i 15 de maig, amb un concert de Maria del Mar Bonet, Cesc Freixas i Andreu Valor com a plat fort.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal