Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Crònica obri un nou espai de suport al comerç local dels municipis


Comencem per Sant Antoni de Benaixeve, municipi en el qual també varem engegar la marxa del Crònica fa ja dos anys i mig. La primera part d'aquest nou espai arreplega el Mercat Municipal de Sant Antoni, els seus comerços i pretén afegir les  característiques de cadascun d'ells. En el futur, és possible que afegim els seus facebooks al peu de cadascuns. No està definitivament acabat, però si prou perquè puga anar descobrint-se.

Ho teniu al peu de la pàgina principal del Crònica i ho anirem afegint en la resta de pàgines. També podeu arribar des d'açí...

En punxar sobre les imatges dels comerços es podrà obrir la foto i imatge de cada comerç. Ara com ara és el que hem col·locat, però no quedarà ací.

La situació de crisi que vivim està afectant seriosament a tota l'estructura de serveis comercials, les grans superfícies van començar amb el desenganxe dels veïns/as respecte del comerç local. Ara la crisi els colpeja més i molts  ara ho tenen més complicat.

Qualsevol suport és poc, el comerç local per la seua estructura familiar, és el que més fàcilment s'estén i crea poble, municipi i comarca. Sense el comerç local els municipis són simples línies de cases sense vida dormitoris. Ho experimentem quan es tanquen i quan se'ls ofega de tal forma que no poden seguir oberts.

Des de l'inici del Crònica, Àgora va arribar a la conclusió que era necessari donar suport a les organitzacions de Comerç local, per açò anunciem sense cost, a ACROPASAB i VIU L'ELIANA. De la mateixa forma ho fem ara amb els seus comerços, també serà gratuit.

No és molt el suport del nostre digital, però és el que podem oferir. Els comerciants del Mercat Municipal de Sant Antonio ens ho van proposar i ens va semblar una bona idea. Comencem per tant amb ells.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. Buena iniciativa. Graciasdimarts, d’octubre 08, 2013

    Muy buena iniciativa, espero que el Centro Comarcial de colinas pueda entrar también necesitamos también mucha colaboración. Gracias

    ResponElimina

Mastodon